مقاله افزایش طول عمر و ماندگاری محصول بسته بندی شده و تامین کیفیت محصول، با بهره گیری از خاصیت آنتی باکتریال نانو بایوکامپوزیت های نقره/ کیتوسان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله افزایش طول عمر و ماندگاری محصول بسته بندی شده و تامین کیفیت محصول، با بهره گیری از خاصیت آنتی باکتریال نانو بایوکامپوزیت های نقره/ کیتوسان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله افزایش طول عمر و ماندگاری محصول بسته بندی شده و تامین کیفیت محصول، با بهره گیری از خاصیت آنتی باکتریال نانو بایوکامپوزیت های نقره/ کیتوسان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش طول عمر و ماندگاری محصول بسته بندی شده و تامین کیفیت محصول، با بهره گیری از خاصیت آنتی باکتریال نانو بایوکامپوزیت های نقره/ کیتوسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله افزایش طول عمر و ماندگاری محصول بسته بندی شده و تامین کیفیت محصول، با بهره گیری از خاصیت آنتی باکتریال نانو بایوکامپوزیت های نقره/ کیتوسان :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
استفاده از نانو مواد به ویژه نانو مواد فلزی، به عنوان پرکننده فعال در نانو بایوکامپوزیت های پلیمری برای بسته بندی موواد ذویایی به وور دسترده بررسی شده است. نانو ذرات نقره به ور خاص برای برنامه های کاربردی و تکنولوژیکی به عنوان عامل باکتریوسیدی استفاده شده اند . به همین منظور، کیتوسان به عنوان یکی از مواد مورد استفاده در بسته بندی مواد ذیایی دنجانیده شده است. در تحقیقاتی که در مورد کیتوسو انبوه عمل آمد؛ به این نتیجه دیری کلی رسیده شد که این پلیمرها آب دوست و زیست تخریب پییر بوده که باعث حفو کیفیوت بسوته و افوزایم ایمنی محصول می دردد.از آنجا که پوشم دادن وسایل مصرفی با نقره فلزی خالص، برای ضد باکتری کردن آن ها دارای صرفه اقتصادی نیست بنابراین استفاده از مواد دیگر )همانند کیتوسان( و ترکیب آن با نقره، یک راه عملی برای استفاده از خاصیت میکروب کشی نقره است. به همین منظور در این مقاله ، AGNPS برای میکروب کشی و کاربرد تکنولوژیکی به کیتوسان اضوافه دردیوده اسوت. متسو اندازه نانوذرات نقره nm 11 بوده که خواص بخار آب مانع از تجزیه مکانیکی و تحلیل رفتن نانو کامپوزیت های AGNPS دشته است. خواص ضد باکتریایی AGNPS / Chitosan به ترتیب بر اسوا قرور هاله/عودش رشود در آزموون دیسوک دیفیووژن در برابور اشرشیا کلی) E.Coli ( و استافیلوکوکو اورئو ارزیابی و مورد بررسی قرار درفت، که آزمون انتشار دیسک؛ نتیجه مرلوب اثر باکتریوسیدی را برای فیلم حاوی نانو نقره با ضخامت تقریبی nm 11 را به خوبی نشان می دهد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.