مقاله اثرضد میکروبی نانو ذرات نقره به همراه پوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی زمان ماندگاری و میزان ویتامین C پرتقال تامسون ناول


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرضد میکروبی نانو ذرات نقره به همراه پوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی زمان ماندگاری و میزان ویتامین C پرتقال تامسون ناول دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرضد میکروبی نانو ذرات نقره به همراه پوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی زمان ماندگاری و میزان ویتامین C پرتقال تامسون ناول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرضد میکروبی نانو ذرات نقره به همراه پوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی زمان ماندگاری و میزان ویتامین C پرتقال تامسون ناول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرضد میکروبی نانو ذرات نقره به همراه پوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی زمان ماندگاری و میزان ویتامین C پرتقال تامسون ناول :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
پوشش های خوراکی به منظور حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری میوه جات تازه و کاهش ضایعات مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله اثرمحلول نانوذرات نقره به همراه پوشش ترکیبی متیل سلولز واکس، برروی زمان ماندگاری و مقدار ویتامین – C پرتقال تامسون ناول، در طول ۶۱ هفته نگهداری ) دمای C 8 ، رطوبت نسبی % ۵۹ ۵۹ ( مورد بررسی قرار گرفت. میوه های بدون پوشش به عنوان شاهد در نظر گرفته شدند و نمونه برداریها در فواصل زمانی ۶۱ روز انجام شدند. بررسی نتایج نشان داد که میزان پوسیدگی در نمونه هایی که با محلول نانوذرات نقره ضد عفونی شده اند به ۹/ طور معنی داری کاهش یافت ) ۹۹ p< .) به طوری که کمترین میزان پوسیدگی مربوط به تیمار نانو نقره واکس و بیشترین مربوط به نمونه های – کنترل بود درصد پوسیدگی در تمامی نمونه ها در طول دوره نگهداری )شانزده هفته( افزایش یافته است. همچنین با گذشت زمان از میزان ویتامین C >9/ تمامی نمونه ها کاسته شد) ۹۹ p (. بیشترین ویتامین C مربوط به تیمار متیل سلولز واکس و کمترین ویتامین – C مربوط به نمونه های کنترل بود. به طور کلی درصد پوسیدگی همه تیمارها در طول دوره نگهداری افزایش یافت در حالیکه میزان ویتامین C کاهش یافت. نتایج آزمون بیانگر رابطه مستقیم طول زمان ماندگاری با کاهش کمی ویتامین C است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.