مقاله اثرات بکارگیری فناوری فشارهیدرواستاتیک بالا درصنعت لبنیات و افزایش امنیت محصولات لبنی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات بکارگیری فناوری فشارهیدرواستاتیک بالا درصنعت لبنیات و افزایش امنیت محصولات لبنی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات بکارگیری فناوری فشارهیدرواستاتیک بالا درصنعت لبنیات و افزایش امنیت محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات بکارگیری فناوری فشارهیدرواستاتیک بالا درصنعت لبنیات و افزایش امنیت محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات بکارگیری فناوری فشارهیدرواستاتیک بالا درصنعت لبنیات و افزایش امنیت محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
امروزه مصرف کنندگان متقاضی موادغذایی با کیفیت بالا تازه خوشمزه و مغذی میباشند اینموضوع زمینه های بسیاری را برای توسعه روشهای جدید فراوری موادغذایی ایجاد کرده است اخیرا روشهای غیرحرارتی مانند فشارهیدرواستاتیک بالا از سوی صنعت غذا مورد توجه خاصی قرارگرفته است هدف ازاین مطالعه ارایه یک بررسی و مروری برکاربردهای فناوری فشاربالا و فراهم کردن اطلاعات پایه درزمینه این فرایند نوین درصنایع غذایی مخصوصا صنعت لبنیات و بیان مزایای استفاده از این فرایند درافزایش امنیت محصولات لبنی می باشد مقالات مرتبط با موضوع مطالعه درپایگاه های اینترنتی Sciencedirect ، Pubmed Google Scholar جستجو شدند. یافته ها نشان داد که محدوده فشار بین ۱۲۰۰-۱۰۰MPa برایغیرفعال سازی میکروارگانیسم های پاتوژن غذایی موثر می باشد. فرایند فشارهیدرواستاتیک بالا رنت یا انعقاد اسید شیر را بدون هیچگونه تاثیری برعطر طعم بافت و موادمغذی بهبود می بخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.