مقاله اثر سطوح مختلف آرد سویا و اسید اولئیک در تغذیه زمستانه بر ترکیبات شیمیایی لاشه زنبور عسل Apis mellifera L
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر سطوح مختلف آرد سویا و اسید اولئیک در تغذیه زمستانه بر ترکیبات شیمیایی لاشه زنبور عسل Apis mellifera L دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف آرد سویا و اسید اولئیک در تغذیه زمستانه بر ترکیبات شیمیایی لاشه زنبور عسل Apis mellifera L کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف آرد سویا و اسید اولئیک در تغذیه زمستانه بر ترکیبات شیمیایی لاشه زنبور عسل Apis mellifera L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف آرد سویا و اسید اولئیک در تغذیه زمستانه بر ترکیبات شیمیایی لاشه زنبور عسل Apis mellifera L :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
علت اصلی تلفات کلنی های زنبور عسل در طول زمستان هوای سرد نیست بلکه گرسنگی است. لذا تامین منابع پروتئینی و لیپیدی برای تغذیه زمستانه و افزایش ترکیبات شیمیایی لاشه زنبور حائز اهمیت می باشد. بنابراین این تحقیق به منظور بررسی اثر سطوح مختلف آرد سویا ) ۵۱ و ۰ و ۶ درصد( در تغذیه زمستانه بر ترکیبات شیمیایی لاشه زنبور عسل در شرایط صحرا در قالب آزمایش ، ۰۳ درصد( و اسید چرب اولئیک ) ۳ فاکتوریل با ۶ تیمار و ۴ تکرار برای هر تیمار آزمایشی انجام شد. بدین منظور تعداد ۴۴ کلنی با ملکه های هم سن یکساله و دارای نسبت خویشاوندی نسل دوم انتخاب شدند. طول مدت آزمایش ۴ ماه بوده که جیره های آزمایشی )تیمارها( به طور آزاد و بدون محدودیت مصرف در اختیار هر کلنی قرار گرفت. نمونه برداری از زنبوران در دو مرحله، ابتدا در شروع آزمایش و قبل از مصرف کیک و سپس در پایان آزمایش انجام شد و مورد آنالیز شیمیایی قرار گرفتند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.