مقاله بهبود کیفیت وایمنی مواد غذایی از طریق پرتودهی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود کیفیت وایمنی مواد غذایی از طریق پرتودهی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود کیفیت وایمنی مواد غذایی از طریق پرتودهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود کیفیت وایمنی مواد غذایی از طریق پرتودهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود کیفیت وایمنی مواد غذایی از طریق پرتودهی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
جهتXپرتودهی فرایندی است که موادغذایی در سطوح کنترل شده ای در معرض تابش یونیزه کننده )ذرات آلفا، ذرات بتا، اشعه گاما و اشعه کشتن باکتریهای بیماریزا، پارازیتها و حشرات، افزایش مدت زمان ماندگاری از طریق حذف میکروارگانیسم های عامل فساد و. . . قرار می گیرند. فرایند پرتودهی اغلب پاستوریزاسیون سرد نامیده می شود. زیرا باکتریهای مضر بدون حرارت از بین می روند. از جمله مکانیسم های تخریب میکروارگانیسم از یکدیگر و مانعDNAها توسط تابش یونیزه کننده، قطع متابولیسم داخلی سلولها به وسیله تخریب باندهای شیمیایی و باز شدن رشته های بازسازی آن توسط میکروارگانیسم می باشد. فاکتورهای موثر بر کارایی تابش بر علیه میکروارگانیسمهای موجود در غذا شامل مرحله رشد میکروارگانیسمها، ترکیبات ماده غذایی، حضور اکسیژن، مقدار رطوبت و دمای ماده غذایی است. ایمنی و کارایی روش نیز مکراراً بر اساس شواهد این فرآیند را تایید کرد ه اندWHO ،FAO ،IAEA و Codex موجود مورد بررسی و قضاوت قرار گرفته است و سازمانهای بین المللی شامل نیز توسط سازمانهای جهانی معرفی شده و بر روی بسته بندی مواد غذایی پرتودهی شده مورد استفاده قرار می گیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.