مقاله نقش مشارکت مردمی در بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده شهری (مطالعه موردی: محدوده ۵ بافت فرسوده شهرستان قائم شهر)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش مشارکت مردمی در بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده شهری (مطالعه موردی: محدوده ۵ بافت فرسوده شهرستان قائم شهر) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش مشارکت مردمی در بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده شهری (مطالعه موردی: محدوده ۵ بافت فرسوده شهرستان قائم شهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش مشارکت مردمی در بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده شهری (مطالعه موردی: محدوده ۵ بافت فرسوده شهرستان قائم شهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش مشارکت مردمی در بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده شهری (مطالعه موردی: محدوده ۵ بافت فرسوده شهرستان قائم شهر) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
از چندی پیش با اجرایی شدن اصل یکصدم قانون اساسی و حضور شوراها، نقش مشارکت مردم در نظام مدیریت شهری تا حدی توسط دولت ها پذیرفته شده است در حالی که پیش از ان نقش مشارکت مردم جندان دیده نمی شد. این امر اگرچه فاصله زیادی تا تحقق کامل مشارکت مردم در همه امور مربوط به خود دارد، لیکن شروع آن را باید به فال نیک گرفت. مقاله حاضر سعی دارد به بررسی میزان مشارکت اهالی محدوده مورد مطالعه که محدوده ۵ بافت فرسوده شهرستان قائم شهر می باشد، با تأکید بر نقش مشارکت در بهسازی و نوسازی محدوده، بپردازد. در این پژوهش با روش تحلیلی – پیمایشی و با اقدام به مطالعات پیمایی با استفاده از ابزار پرسشنامه و مشاهده مشارکتی و م صاحبه های هدفمند، به شناخت و ارزیابی محدوده پرداخته شد و از تکنیک های مشاهده، مصاحبه، روش های اسنادی، تحلیل محتوی و مطالعات موردی استفاده شده است. جامعه آماری مشتمل بر ۱۰۷۱۰ نفر بوده است که تعداد ۱۲۴ پرسشنامه از بین جامعه آماری به صورت تصادفی نمونه برداری شد. بر اساس نتایج حاصل از پیمایش و بررسی میزان تمایل به مشارکت در محدوده ۵، به دلیل وجود حس تعلقی که ساکنین نسبت به محله خود دارند بیشتر آنان در زمینه فعالیت های مرتبط با محله خود تمایل به همکاری دارند. وجود فرسودگی کالبدی و کارکردی در این محدوده، بیانگر نیاز مبرم آن به بهسازی و نوسازی می باشد. بهترین راهکار اجرایی در جهت سریعتر کردن روند بهسازی و نوسازی این محله، پذیرش مشارکت مردم در فرایند طرح بهسازی و نوسازی محله است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.