مقاله مکانیایی دفاتر تسهیل گری و خدمات نوسازی بافتهای فرسوده شهری در شیراز با استفاده از فرآیند تحلیل شبکه ای (ANP)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مکانیایی دفاتر تسهیل گری و خدمات نوسازی بافتهای فرسوده شهری در شیراز با استفاده از فرآیند تحلیل شبکه ای (ANP) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مکانیایی دفاتر تسهیل گری و خدمات نوسازی بافتهای فرسوده شهری در شیراز با استفاده از فرآیند تحلیل شبکه ای (ANP)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکانیایی دفاتر تسهیل گری و خدمات نوسازی بافتهای فرسوده شهری در شیراز با استفاده از فرآیند تحلیل شبکه ای (ANP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مکانیایی دفاتر تسهیل گری و خدمات نوسازی بافتهای فرسوده شهری در شیراز با استفاده از فرآیند تحلیل شبکه ای (ANP) :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
مسئله مهم در شهرها رسیدن به توسعه پایدار است و به منظور توسعه پایدار شهری در محیط جغرافیایی، طرح ها و اقدامات بهسازی و نوسازی شهر باید متناسب با ساختار اکولوژیک آن منطقه صورت گیرد زیرا که یک شهر متشکل از مجموعه ای از نظامهای کالبدی، تاریخی، اقتصادی و اجتماعی است. در حال حاضر بسیاری از شهرهای کشور با مسئله ای به نام بافت های فرسوده مواجه هستند. این بافت ها یا هسته های قدیمی شهرها بوده و به مرور زمان دچار فرسودگی و عدم کارایی شده اند و یا در دوران معاصر بدون رعایت ضوابط و مقررات معماری و شهرسازی شکل گرفته و از این رو اکنون با مسائل و مشکلات بسیاری روبرو بوده و این مشکلات را به کل شهر نیز تسری می دهند. بهنظر می رسد در بافت های فرسوده با توجه به وسعت دامنه و شدت مسائل گریبانگیر این بافت ها کارآمدترین رویکرد که بتوان برای مواجهه با کاستی ها و نارسائی ها اتخاذ نمود، نیل به اهداف توسعه پایدار در عرصه بهسازی و نوسازی این بافت ها می باشد. امروزه شناسایی، رتبه بندی معیارها و مکان یابی خدمات و مراکز مختلف شهری امری مهم در برنامه ریزی و طراحی شهری محسوب می شود و در واقع این موضوع به تصمیم گیری مناسب تر مسئولان و مدیران شهری کمک شایانی می کند. در این تحقیق تلاش گردیده مکان یابی دفاتر تسهیلگری و خدمات نوسازی، برای تسریع در روند نوسازی بافتهای فرسوده شهری در راستای نیل به اهداف پایدار انجام گیرد. روش پژوهش توصیفی- تحلیلی، پرسشنامه و برای بررسی موضوع از سیستم اطلاعات جغرافیایی، GIS فرایند تحلیل شبکه ای ANP استفاده شده است. با توجه به وجود ۱۶۹۱ هکتار بافت فرسوده مصوب در کلانشهر شیراز و معضلات و مشکلات موجود در زمینه نوسازی آنها، سه محدوده بافتهای فرسوده شهری مصوب شامل محلات کشن، قاآنی و چوگیا برای بررسی در نظر گرفته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.