مقاله کاربرد تحلیل سلسله مراتبی معکوس IHWP در شناخت سطوح امنیت در محلات شهری بر مبنای شاخص های کالبدی (نمونه موردی شهرکارمان)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد تحلیل سلسله مراتبی معکوس IHWP در شناخت سطوح امنیت در محلات شهری بر مبنای شاخص های کالبدی (نمونه موردی شهرکارمان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد تحلیل سلسله مراتبی معکوس IHWP در شناخت سطوح امنیت در محلات شهری بر مبنای شاخص های کالبدی (نمونه موردی شهرکارمان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد تحلیل سلسله مراتبی معکوس IHWP در شناخت سطوح امنیت در محلات شهری بر مبنای شاخص های کالبدی (نمونه موردی شهرکارمان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد تحلیل سلسله مراتبی معکوس IHWP در شناخت سطوح امنیت در محلات شهری بر مبنای شاخص های کالبدی (نمونه موردی شهرکارمان) :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
افزایش آمار بی رویه جرم و جنایت در سطح جهان، جامعه بشری را از لحاظ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، امنیتی به شدت تهدید می کند. این امر در کشور ما نیز به موازات شهرنشینی و رشد شهرها مارا با مشکلات مختلفی درگیر ساخته است. از این رو در این پژوهش امنیت در شهر کرمان از لحاظ عوامل کالبدی و زمینه ساز جرم مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. هدف این مقاله تحلیل و تبیین سطوح امنیت برخی از محلات شهر کرمان با توجه به شاخصهای کالبدی و فیزیکی زمینه ساز جرم می باشد. روش تحقیق در این پژوه، توصیفی- تحلیلی است و عمده اطلاعات و داده های پژوهش از طریق مشاهده و برداشت میدانی در محدوده محلات بدست آمده اند. برای تحلیل و رتبه بندی سطوح امنیت ۶ شاخص، باز بودن فضا، فشردگی بافت، پوشش گیاهی، روشنایی معابر، مبلمان شهری و کیفیت معابر مورد بررسی و امتیازدهی قرار گ رفت. سپس با استفاده از مدل وزن دهی آنتروپی اصلاح شده ضریب تأثیر هر یک از پارامترها در کیفیت امنیت محله محاسبه و سپس با استفاده از تکنیک تحلیل سلسله مراتبی م عکوس سطوح کیفی هر محله و سطح ایده آل مشخص شد. براساس این مطالعات از شاخصهای بررسی شده شاخصهای، روشنایی و کیفیت معابر بالاترین و شاخص بازبودن فضا پائین ترین ضریب تأثیر را به خود اختصاص دادند و همچنین از ۱۳ محله بررسی شده در شهر کرمان، محله امام جمعه بالاترین و محله الله آباد و طاهر آباد پائین ترین کیفیت را از لحاظ شاخصهای کالبدی زمینه ساز جرم به خود اختصاص دادند. با توجه به این نتایج ملاحظه می شود که این محلات عمدتاً در حاشیه شهر و در موج توسعه اجباری شهر قرار گرفته اند و محل سکونت افراد کم درآمد و غیر بومی هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.