مقاله ارزیابی اثرات بهداشتی ذرات محیطی میدان امام شهرستان ساری با استفاده از دو شاخص استاندارد هوای پاک وaqi


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرات بهداشتی ذرات محیطی میدان امام شهرستان ساری با استفاده از دو شاخص استاندارد هوای پاک وaqi دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات بهداشتی ذرات محیطی میدان امام شهرستان ساری با استفاده از دو شاخص استاندارد هوای پاک وaqi  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات بهداشتی ذرات محیطی میدان امام شهرستان ساری با استفاده از دو شاخص استاندارد هوای پاک وaqi،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات بهداشتی ذرات محیطی میدان امام شهرستان ساری با استفاده از دو شاخص استاندارد هوای پاک وaqi :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
امروزه آلودگی هوای محیط بعنوان یک مشکل بسیار مهم در سطح ملی و بین المللی شناخته شده است. یافته های علمی در خصوص طیف گسترده اثرات آلودگی هوا بر سلامت رو به افزایش است و مطالعات متعدد اثرات بهداشتی آلودگی هوا را نشان داده است. کودکان و نوزادان از جمله حساسترین افراد جامعه نسبت به آلاینده های هوا هستند. چندین آلاینده معمول هوا تحت عنوان قانون هوای پاک تنظیم شده اند و بعنوان شاخص آلاینده های هوا شناخته شده اند. یکی از گسترده ترین آلاینده های شاخص هوا ذرات (گرد وغبار)می باشد. ذرات از منابع مختلف طبیعی و انسان ساخت (مصنوعی) منتشر می شوند. ذرات می توانند در عمق ریه ها جا بگیرند. تحقیقات نشان داده که ذرات ممکن است باعث تشدید آسم ، سرفه ، گرفتگی گلو و سایر بیماریهای تنفسی در کودکان گردد.در این تحقیق به اندازه گیری و آنالیز محیطی ذرات با استفاده از دستگاه (Dust Trak (TSI ونتایج با استفاده از دو شاخص استاندارد هوای پاک و AQI وتاثیر آن برروی سلامت و تندرستی مورد بررسی قرار گرفت. بررسی نتایج وداده های آنالیز ذرات محیطی نشان داده است آلودگی ذرات محیطی در ایستگاههای مورد بررسی از سالهای ۱۳۸۳ الی ۱۳۸۹ روند افزایش صعودی داشته بنحویکه میزا ن غلظت ماکزیمم نتایج در سالهای جاری(سال ۱۳۸۸و۱۳۸۹) در حد استاندارد هوای پاک( مورد تاییدEPA و سایر سازمانهای مشابه) بوده وهمچنین در مقایسه با شاخصAQI نیز وضعیت بهداشتی مطلوبی نداشته و از لحاظ رنگ قهو ه ای بوده بطوریکه خصوصاً در سالهای اخیر این وضعیت خیلی نا سالم بوده وبا توجه به اثرات نامطلوب بهداشتی برروی سلامت افراد (بویژه کودکان وسالمندان)و روند افزایش ذرات محیطی (پدیده گردو غبار) در سالهای جاری موضوع نگران کننده و قابل تاملی بر ای همه افرادجامعه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.