مقاله بررسی بازیافت زیستی ضایعات رستورانی به ورمی کمپوست توسط کرم خاکی گونه Eisenia foetida
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی بازیافت زیستی ضایعات رستورانی به ورمی کمپوست توسط کرم خاکی گونه Eisenia foetida دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی بازیافت زیستی ضایعات رستورانی به ورمی کمپوست توسط کرم خاکی گونه Eisenia foetida کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بازیافت زیستی ضایعات رستورانی به ورمی کمپوست توسط کرم خاکی گونه Eisenia foetida،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی بازیافت زیستی ضایعات رستورانی به ورمی کمپوست توسط کرم خاکی گونه Eisenia foetida :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
با توجه به افزایش جمعیت و حجم عظیم مواد زاید، تولید ورمی کمپوست از جمله بهترین روش های تبدیل مواد زاید به مواد قابل استفاده است. بدین منظور با جمع آوری ضایعات رستورانی از سطح شهر ساری و مخلوط آنها با کودگاوی به صورت ترکیب بسترهایی با نسبت ۱:۰ (شاهد)، ۲:۱ و ۱:۱، مرحله کمپوست شدن به مدت ۳ هفته به صورت هوازی بر روی آنها، اجرا گردید. سپس، فرآیند ورمی کمپوست شدن با تلقیح ۱۰ عدد کرم خاکی گونه Eisenia foetida با وزن کل ۱۷/۰± ۴۶/۴ گرم آغاز شد. این مطالعه در قالب آزمایش فاکتوریل با طرح کامل تصادفی با ۳ واحد تیماری در ۳ تکرار ایجاد گردید. در طول مدت اجرای طرح (۳ ماه) هر ماه، نمونه هایی از هر تکرار برداشته و خصوصیات شیمیایی شامل، pH، هدایت الکتریکی، درصد کربن آلی، درصد نیتروژن کل، درصد پتاسیم و فسفر قابل تبادل مورد اندازه گیری قرار گرفت. نتایج تحلیل های آماری نشان داد که نسبت ترکیب بستر و گذشت زمان بر تمامی خصوصیات شیمیایی مورد آنالیز در سطح ۱ درصد تاثیرگذار بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.