مقاله تحلیل پایداری محله های شهی بر مبنای رویکرد توسعه پایدار محله ای (نمونه موردی: محله های فیروزنو و کلکته چی تبریز)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل پایداری محله های شهی بر مبنای رویکرد توسعه پایدار محله ای (نمونه موردی: محله های فیروزنو و کلکته چی تبریز) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل پایداری محله های شهی بر مبنای رویکرد توسعه پایدار محله ای (نمونه موردی: محله های فیروزنو و کلکته چی تبریز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل پایداری محله های شهی بر مبنای رویکرد توسعه پایدار محله ای (نمونه موردی: محله های فیروزنو و کلکته چی تبریز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل پایداری محله های شهی بر مبنای رویکرد توسعه پایدار محله ای (نمونه موردی: محله های فیروزنو و کلکته چی تبریز) :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
محله های شهری به مثابه کوچک ترین واحد سازمان فضایی شهر، به ویژه در دوران اخیر به دنبال تغییر در شرایط و عوامل گسترش و توسعه شهری جایگاه ویژه ای در شکل گیری پایداری شهری داشته اند. از همین رو رویکرد توسعه پایدار محله می کوشد به نیازهای محله در دوران تغییرات سریع و نیازهای گوناگون پاسخ دهد. با توجه به این امر و از آنجایی که توسعه پایدار شهری بخش عمده ای از ادبیات شهرسازی و برنامه ریزی شهری سالهای اخیر را به خود اختصاص داده است، پرداختن به اصول و معیارهای توسعه محله ای پایدار هنوز نیازمند تحقیق و پژوهش است، این مقاله که روش کار ا« به صورت توصیفی، پیمایشی و حلیلی می باشد در پی ارزیابی و سنجش محلات فیروزنو و کلکته چی شهر تبریز با رویکرد توسعه پایداری محله ای و تعیین مهمترین ابعاد تأثیر گذار در پایداری محلات مورد مطالعه می باشد. بدین منظور با تدوین پرسشنامه داده های مورد نظر جمع آوری گردید و با استفاده از آزمونهای آماری شامل آزمون T-TEST تک نمونه و روش تحلیل سلسله مراتبی چند متغیره به آزمون فرضیات پرداختیم. نتایج به دست آمده بیانگر این مطلب بودند که محله فیروز نو محله پایداری می باشد ولی محله کلکته چی از وضعیت ناپایداری برخوردار می باشد. همچنین نتیجه شناسایی و تعیین مهم ترین ابعاد تأثیرگذار بر پایداری محلات از دید اسکنین در دو محله تا حدودی متفات می باشد؛ بدین ترتیب که ساکنین محله فیروز نو کیفیت و ا یمنی ساختمانها، امنیت و ایمنی و دسترسی؛ و ساکنین محله کلکته چی ابعاد امنیت و ایمنی، اشتغال و درآمد و فضای سبز را به عنوان مهمترین ابعاد تأثیر گذار در شکل گیری پایداری محله می دانند. در نهایت نیز به منظور پایداری هر چه بیشتر محلات، پیشنهاداتی ارائه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.