مقاله آنالیز اسدهای چرب و ترکیبات آزولا Azolla Filicoluides و کاربردهای تغذیه ای آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آنالیز اسدهای چرب و ترکیبات آزولا Azolla Filicoluides و کاربردهای تغذیه ای آن دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آنالیز اسدهای چرب و ترکیبات آزولا Azolla Filicoluides و کاربردهای تغذیه ای آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنالیز اسدهای چرب و ترکیبات آزولا Azolla Filicoluides و کاربردهای تغذیه ای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آنالیز اسدهای چرب و ترکیبات آزولا Azolla Filicoluides و کاربردهای تغذیه ای آن :
تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
آزولا Azolla Filicoluides سرخس شناور آزادی است که معمولا در آبهای راکد و آرام نهرها تالاب ها وشالیزارها از نواحی معتدله تا نواحی گرمسیری یافت می شود. جهت بررسی ارزش غذایی آنالیز اسید های چرب آن بررسی مورفولوژیک و تولید مثل آزولا،نمونه برداری از تالاب انزلی منطقه پیر بازار انجام گرفت سپس جهت بررسی روند رشد و تولید مثل سرخس آزولا مقداری از نمونه ها را در آکواریوم حاوی محیط کشت پرورش دادیم بهترین دما برای رشد آزولا ۲۲ تا ۲۵ درجه سانتی گراد می باشد همچنین استخراج روغن طبق Folch انجام گرفت پس از هیدرولیز روغن و جداسازی اسیدهای چرب فرآیند متیله کردن اسیدهای چرب انجام شد و سپس آنالیز اسید های چرب نمونه استری شده با استفاده از GC صورت گرفت همچین با بررسی نتایج آزمایشات رطوبت بخش اعظمی از آزولا ۹۴/۶ گرم در ۱۰۰ گرم وزن تر و میزان ۱۲/۶ درصد وزن خشک را چربی تشکیل می دهد آزولا دارای درصد پروتئین و میزاان چربی مناسب همچنین اسیدهای چرب ضروری می باشد می توان از این عامل تخریبی محیط زیست تالاب ها و آبگیرها جهت مصارف تغذیه ای استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.