مقاله توسعه پایدارگردشگری روستایی بامداخله کالبدی دربافت روستا موردمطالعاتی: روستای دیوا ازتوابع شهرستان بابل


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله توسعه پایدارگردشگری روستایی بامداخله کالبدی دربافت روستا موردمطالعاتی: روستای دیوا ازتوابع شهرستان بابل دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توسعه پایدارگردشگری روستایی بامداخله کالبدی دربافت روستا موردمطالعاتی: روستای دیوا ازتوابع شهرستان بابل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسعه پایدارگردشگری روستایی بامداخله کالبدی دربافت روستا موردمطالعاتی: روستای دیوا ازتوابع شهرستان بابل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توسعه پایدارگردشگری روستایی بامداخله کالبدی دربافت روستا موردمطالعاتی: روستای دیوا ازتوابع شهرستان بابل :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
گردشگری روستایی به منظور تنوع و اعتلا بخشیدن به اقتصاد روستایی و ایجاد تفاهم و انتقال فرهنگی میان مردم بومی و گردشگران در روستا از یکسو و حرکت به سوی جهانی شدن و استفاده بهینه از تواناییهای محیطی در مناطق روستایی، لزوم توجه به توسعه گردشگری روستایی را ضروری میسازد. در راستای صنعت گردشگری روستایی، برنامه ریزی، طراحی تفریحی-فراغتی، شناخت تواناییهای محیطی انسانی و ایجاد زیر ساختهای مناسب، از راههای رسیدن به توسعه پایدار روستایی است. این عمل فرآیندی است که اوقات فراغت افراد را به فضا و مکان مرتبط می کند. در طرحهای توسعه و عمران و هادی روستایی، گردشگری محور برنامه ریزی، مداخله و ارائه خدمات و تسهیلات قرار نمی گیرد و به همین دلیل این طرحها، برای روستاهایی که دارای توانایی جذب گردشگر هستند، به تنهایی کفایت نمی کنند. اتفاقاتی که در روستاهای دارای جاذبه گردشگری در ایران افتاده است موید این نکته است که با وجود بهبود کالبدی و تامین نیازهای فیزیکی روستا، به سبب عدم وجود نگرش پایدار در گردشگری روستایی و نگاه تک بعدی و صرفاً اقتصادی-رفاهی به مشکلات روستا، روستائیان به عنوان کسانی که مستقیماً از عواید طرح گردشگری بهرهمند می شوند، مدنظر قرار نگرفتهاند که نتیجه این بی توجهی، غفلت از ارزش های اجتماعی-فرهنگی و از دست رفتن داشته های معنوی و هویت زندگی بومی بوده است و این عامل، باعث بروز رویکرد تفریحی و صرفاً طبیعت گردی به جای ایجاد محتوای فرهنگی و ارزشی و هم چنین عدم توزیع متعادل خدمات و تسهیلات رفاهی در سطح روستا گردیده است. این مقاله در پی آن است که با تکیه بر شناخت استعداد های فرهنگی – مردمی کالبدی روستا و سپس مداخله کالبدی هدفمند و بهسازی روستا، راه را برای توسعه پایدار گردشگری روستایی هموار می سازد. در این رابطه، روستای دیوا که واجد امکانات بالقووه فرهنگی، اقلیمی و معماری جهت گردشگری روستایی می باشد، مورد مطالعه قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.