مقاله الگویی برای انجام مطالعات ژئوتکنیک در پروژههای مترو با تکیه بر تجارب حاصل از پروژههای خط ۷ تهران و خط ۲ تبریز


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله الگویی برای انجام مطالعات ژئوتکنیک در پروژههای مترو با تکیه بر تجارب حاصل از پروژههای خط ۷ تهران و خط ۲ تبریز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله الگویی برای انجام مطالعات ژئوتکنیک در پروژههای مترو با تکیه بر تجارب حاصل از پروژههای خط ۷ تهران و خط ۲ تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الگویی برای انجام مطالعات ژئوتکنیک در پروژههای مترو با تکیه بر تجارب حاصل از پروژههای خط ۷ تهران و خط ۲ تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله الگویی برای انجام مطالعات ژئوتکنیک در پروژههای مترو با تکیه بر تجارب حاصل از پروژههای خط ۷ تهران و خط ۲ تبریز :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
میزان و حجم مطالعات ژئوتکنیک در پروژههای خطی شهری مثل خطوط مترو یکی از مسائلی است که در مطالعات این گونه پروژهها اغلب محل اختلاف مهندسین میباشد. اهمیت و نقش مطالعات ژئوتکنیک در طراحی صحیح و انتخاب روشهای اجرایی مناسب در پروژههای شهری بامخاطرات مختلف بر کسی پوشیده نیست. از طرف دیگر هزینه و زمان لازم برای انجام مطالعات مذکور مطرح میباشد که میبایست بسته به شرایطخاص هر پروژه و نتایج حاصل از مطالعات اولیه زمین شناسی حالتی بهینه انتخاب نمود. در این مقاله سعی شده است که بر اساس تجارب حاصل از مطالعات ژئوتکنیک پروژههای خط ۷ مترو تهران و خط ۲ مترو تبریز، ضمن بررسی مطالعات ژئوتکنیک انجام شده در پروژههای مذکور الگویی برای انجام مطالعات ژئوتکنیک در مطالعات فاز یک و دو پروژههای مترو ارائه گردد. در این مطالعه با استفاده از نتایج مطالعات خط ۷ متروی تهران و خط ۲ مترو تبریز و نیز دستورالعملهای موجود در مطالعات ژئوتکنیکی تونلها، فواصل و عمق مناسب گمانهها در شرایط مختلف زمین شناسی، حجم و میزان آزمایشات صحرایی و آزمایشگاهی مشخص گردیده است. در مطالعات مرحله اول فواصل گمانهها بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ متر و در مطالعات مرحله دوم در حدفاصل گمانههای قبلی حفر ۱ گمانه یا چاه شناسایی مناسب است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.