مقاله ارایه و ارزیابی دستگاه پوست کن گردو


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارایه و ارزیابی دستگاه پوست کن گردو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارایه و ارزیابی دستگاه پوست کن گردو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارایه و ارزیابی دستگاه پوست کن گردو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارایه و ارزیابی دستگاه پوست کن گردو :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
حذف سریع پوست سبز و خشک کردن از مراحل مهم فرآوری پس از برداشت گردو می باشد. وجود ماده تانن در پوست سبز گردو که به سهولت در مجاورت با هوا اکسیده می شود، باعث سیاه شدن پوست سخت گردو و تسریع در تغییر رنگ مغز آن از سفید به زرد و قهوه ای روشن می شود. در این تحقیق ضمن بررسی خواص مکانیکی پوست گردو و انرژی مورد نیاز در فرایندهای برش نفوذ سنجی و لهیدگی برای چهار نوع گردوی پر مصرف (Serr ،Pedro ،Z67 ،K72)، معیار های برای طراحی دستگاه پوست کن گردو با توجه به شرایط مصرف کننده داخلی، انتخاب گردید که منجر به ارائه طرحی ابتکاری و اقتباسی ماشین پوست کن گردو شده و سپس اقدام به ساخت و ارزیابی آم گردید. نتایج حاصل از اریابی نشان داد که دور ۳۶۸ دور بر دقیقه برس های سیمی و فاصله ۱۲ میلی متری استوانه شیار دار با برس های ساینده در مدت زمان بهینه ۶۰ ثانیه و با تعداد گردوی بین ۲۵ تا ۵۰ عدد (۳ تا ۵ کیلوگرم) در هر بار پوست کنی، با راندمان ۹۳% مناسب می باشد. با در نظر گرفتن زمان پر و خالی کردن ماشین به مدت ۱۵ ثانیه و وزن سه کیلو گرم، در این صورت ظرفیت کاری مناسب ماشین بین ۱۲۰ تا ۲۴۰ کیلوگرم بر ساعت حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.