مقاله تعیین ضریب انتقال حرارتی پارامترهای خنک سازی پرتقال و سیب با جریان هوای اجباری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین ضریب انتقال حرارتی پارامترهای خنک سازی پرتقال و سیب با جریان هوای اجباری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ضریب انتقال حرارتی پارامترهای خنک سازی پرتقال و سیب با جریان هوای اجباری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ضریب انتقال حرارتی پارامترهای خنک سازی پرتقال و سیب با جریان هوای اجباری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ضریب انتقال حرارتی پارامترهای خنک سازی پرتقال و سیب با جریان هوای اجباری :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
خنک سازی مقدماتی پس از برداشت میوه ها فعالیت های تنفسی و انزیمی محصول را کاهش می دهد بدین ترتیب ضایعات میوه ها کاهش یافته و از دست رفتن کیفیت و تازگی پیش از برداشت به تاخیر می افتد. استفاده از جریان هوای اجباری برای پیش خنک سازی روشی است که می تواند برای محدوده وسیعی از محصولات به کار گرفته شود. طراحی تجهیزات خنک سازی به میزان زیادی به دانستن پارامترهای خنک سازی و ضریب انتقال حرارت محصول وابسته است. هدف از این تحقیق، تعیین ضریب انتقال حرارت و پارامترهای خنک سازی سیب و پرتقال درون جعبه، در سرعت های هوای یک تا چهار متر بر ثانیه انجام گرفت. متغیرهای خنک سازی شامل فاکتور تاخیر، ضریب خنک سازی، زمان نیم و هفت-هشتم خنک سازی تعیین شدند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که ضریب انتقال حرارت و ضریب خنک سازی با افزایش سرعت جریان هوا، افزایش می یابد. از نتایج حاصل از این تحقیق م یتوان در طراحی تجهیزات خنک کن برای خنک سازی سیب و پرتقال استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.