مقاله تطابق زیست چینه ای با نگرشی ویژه بر نوسانات سطح آب دریا در مناطق خوزستان و فارس ساحلی بر مبنای روزن داران


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تطابق زیست چینه ای با نگرشی ویژه بر نوسانات سطح آب دریا در مناطق خوزستان و فارس ساحلی بر مبنای روزن داران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تطابق زیست چینه ای با نگرشی ویژه بر نوسانات سطح آب دریا در مناطق خوزستان و فارس ساحلی بر مبنای روزن داران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تطابق زیست چینه ای با نگرشی ویژه بر نوسانات سطح آب دریا در مناطق خوزستان و فارس ساحلی بر مبنای روزن داران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تطابق زیست چینه ای با نگرشی ویژه بر نوسانات سطح آب دریا در مناطق خوزستان و فارس ساحلی بر مبنای روزن داران :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور تطابق زون های زیستی و بررسی نوسانات سطح آب دریا در مناطق خوزستان و فارس ساحلی در طی آلبین- تورونین، ۲۰۹ مقطع نازک در یک ضخامت ۱۷۱۲ متری از رسوبات سازند سروک در میدان نفتی اهواز(خوزستان) و ۱۳۷ مقطع در ضخامت ۲۱۲ متر از رسوبات این سازند در منطقه فیروزآباد(فارس ساحلی) مورد مطالعه قرار گرفت. مطالعات انجام شده در منطقه خوزستان منجر به شناسایی ۳۲ جنس و ۲۴ گونه از فرامینیفرهای بنتیک و ۸ جنس و ۱۰ گونه از فرامینیفرهای پلانکتونیک گردید و ۳ بایوزون شناسایی گردید. در منطقه فارس ساحلی نیز ۱۴ جنس و ۲۱ گونه از فرامینیفرهای بنتیک و ۲ جنس و ۲ گونه از فرامینیفرهای پلانکتونیک تشخیص داده شد و پنج بایوزون ارائه شد. براساس بایوزون های ارائه شده سن سازند سروک در خوزستان، آلبین بالایی تا تورونین زیرین و در فارس ساحلی، آلبین تا سنومانین تعیین گردید. بررسی روند تغییرات سطح آب دریا نشان داد در منطقه خوزستان، حوضه رسوبی از آلبین بالایی تا سنومانین کم عمق بوده است و با عبور از مرز سنومانین تورونین، پیشروی صورت گرفته و حوضه رسوبی عمیق تر شده است. در منطقه فارس ساحلی، حوضه رسوبی نوسانات بیشتری نسبت به حوضه خوزستان داشته است بطوری که در آلبین زیرین و سنومانین میانی حوضه کم عمق بوده، در آلبین بالایی تا سنومانین زیرین حوضه عمیق تر شده است و در نهایت پیشروی دریا در سنومانین بالایی اتفاق افتاده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.