مقاله مطالعه چروکیدگی برگه های سیب زمینی در طی خشک شدن در خشک کن لایه نازک


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه چروکیدگی برگه های سیب زمینی در طی خشک شدن در خشک کن لایه نازک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه چروکیدگی برگه های سیب زمینی در طی خشک شدن در خشک کن لایه نازک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه چروکیدگی برگه های سیب زمینی در طی خشک شدن در خشک کن لایه نازک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه چروکیدگی برگه های سیب زمینی در طی خشک شدن در خشک کن لایه نازک :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
خشک کردن میوه ها موجب جلوگیری از رشد میکرو ارگانیسم می شود. یکی از روشها در انتخاب مواد غذایی استفاده از حس بینایی میباشد که معمولا استفاده از این حس در انتخاب میوه های خشک شده اهمیت زیادی دارد. در استفاده از حس بینایی برای انتخاب مواد معمولا ترکیبی از رنگ ، شکل، اندازه و چروکیدگی مواد اهمیت زیادی دارد. این تحقیق که در مرکز آموزش جهاد کشاورزی سلمانشهر انجام شده، که در آن میزان چروکیدگی برگه های سیب زمینی در دماهای ۶۰ و۷۰ و۸۰ درجه سانتیگراد و سرعت هوای ۰۵ و ۱ متر بر ثانیه مورد آزمایش و بررسی قرار گرفته شد. در فاصله های زمانی یکسان در طی خشک شدن توسط دوربین دیجیتال از نمونه های عکس گرفته شد.از عکس های گرفته شده ابعاد جسم بدست آمده و مورد تجزه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که در دمای ۸۰ درجه خشک شدن محصول بطور یکنواخت بوده و بازرا پسندی بیشتی نسبت به دماهای دیگر دارد. سرعت هوا د رمحدوده آزمایش تاثیری بر چروکیدگی محصول نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.