مقاله مدل سازی ریاضی سینتیک خشک شدن لایه نازک انگور سفید بی دانه (تامسون)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مدل سازی ریاضی سینتیک خشک شدن لایه نازک انگور سفید بی دانه (تامسون) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدل سازی ریاضی سینتیک خشک شدن لایه نازک انگور سفید بی دانه (تامسون) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی ریاضی سینتیک خشک شدن لایه نازک انگور سفید بی دانه (تامسون)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدل سازی ریاضی سینتیک خشک شدن لایه نازک انگور سفید بی دانه (تامسون) :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در پژوهش حاضر ضمن بررسی رفتار خشک شدن لایه نازک انگور سفید بی دانه رقم ارومیه در خشک کن هوای- داغ مناسب ترین مدل ریاضی برای توصیف منحنی فرآیند خشک شدن آن معرفی شد. آزمایش تجربی خشک کردن در ۴ سطح دمای هوای خشک کننده، ۴۰ و ۵۰ و ۶۰ و ۷۰ درجه سیلسیوس و سرعت هوای ۱/۲ متر بر ثانیه انجام شد. داده های تجربی با ۱۰ مدل نیمه تئوری و تجربی بر اساس آماره های ضریب تعیین (R) و مربع کای (X2) و ریشه میانگین مربعات (RMSE) برازش شد. با توجه به نتایج ، دمای هوای خشک کننده روی سرعت خشک شدن انگور اثر معنی داری داشت و با افزایش دما، از ۵۰ به ۶۰ درجه سیلسیوس زمان خشک شدن انگور حدود ۵۹ درصد کاهش یافت. همچنین نتایج نشان داد که فرایند خشک کردن د رمرحله با نرخ نزولی انجام پذیرفت. با مقایسه مدلهای مورد ارزیابی جهت تعیین بهترین برازش منحنی فرآیند خشک شدن لایه نازک انگور، مدل میدلی و همکاران با (۰/۹۹۷۸۵۹=R2) و (۰/۰۰۰۱۶۷۹=X2) و (۰/۰۱۰۲۳۴=RMSE) بهترین برازش را داشت. تاثیر دمای هوای خشک کننده روی ضریب و ثوابت این مدل نیز بررسی شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.