مقاله بررسی تغییرات خواص کیفی سیب زرد (Golden Delicious) دماوند طی شرایط مختلف انبارداری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات خواص کیفی سیب زرد (Golden Delicious) دماوند طی شرایط مختلف انبارداری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات خواص کیفی سیب زرد (Golden Delicious) دماوند طی شرایط مختلف انبارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات خواص کیفی سیب زرد (Golden Delicious) دماوند طی شرایط مختلف انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات خواص کیفی سیب زرد (Golden Delicious) دماوند طی شرایط مختلف انبارداری :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
یکی از مسائل مهم کشاورزی بحث چگونگی انبارداری محصولات کشاورزی به منظور کاهش ضایعات می باشد. سیب یکی از محصولات مهم باغی ایران است. در این تحقیق و در طی مدت ۵ ماه انبارداری، سیب زرد دماوند در دو وضعیت سردخانه ای ( با دمای ۲ درجه سانتگراد و رطوبت نسبی ۹۵%) و محیطی ( با دمای میانگین ۲۰ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۴۵%) در دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۹۰ مورد آزمایش قرار گرفت. خواص کیفی اندازه گیری شده شامل شدت رنگ ( ضرایب L و a و b)، بریکس (میزان مواد جامد محلول) و pH و چگالی می باشد. طبق نتایج بدست آمده در سرد خانه ، تاثیر گذشت زمان بر شدت روشنایی، شدت زردی و میزان بریکس ثابت بوده و pH شدت قرمزی روندی صعودی دارند. در شرایط محیطی نیز گذشت زمان بر شدت قرمزی و pH تاثیر صعودی و شدت روشنایی روندی نزولی داشته است. در مقابل شدت زردی و میزان بریکس تا ماه سوم روندی صعودی و سپس تا پایان انبارداری روندی نزولی داشت. بهترین زمان برای نگهداری در محیطی و سردخانه ای سه ماه توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.