مقاله بررسی برخی از مشخصه های فیزیکی میوه ازگیل ( بومی مازندران)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی از مشخصه های فیزیکی میوه ازگیل ( بومی مازندران) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی از مشخصه های فیزیکی میوه ازگیل ( بومی مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی از مشخصه های فیزیکی میوه ازگیل ( بومی مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی از مشخصه های فیزیکی میوه ازگیل ( بومی مازندران) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
بررسی پارامترهای فیزیکی میوه ازگیل به منظور طراحی تجهیزات حمل و نقل ، برداشت، فرآوری، نگهداری محصول و ارزشهای غذایی، حائز اهمیت هستند. در این مطالعه، برخی از مشخه های فیزیکی میوه ازگیل ( بومی جنوب مازندران) از جمله ابعاد، میانیگین هندسی قطر، کرویت، سطح رویه، چگالی ظاهری، حم، جرم، ضریب بازار پسندی و ضریب اصطکاک مورد بررسی قرار گرفته اند. تمامی آزمایش ها در دمای اتاق و برا ی۱۱۰ نمونه انجام شد. مقادیر میانگین ۲۳/۵۷cm3 و ۲۲/۵۲gr و ۳۵/۰۸mm و ۹۵/۳۴% و ۳۸۸۴/۹۰mm2 و ۰/۹۵gr/cm3 و ۱/۰۷ به ترتیب برا یحجم، جرم میانگین هندسی قطر، کرویت، سطح رویه، چگالی ظاهری و ضریب بازار پسندی تعیین شدند. برای انجام ازمایشها ، تعداد نمونه به طور تصادفی انتخاب گردیده و آزمایش ها در ۱۵ تکرار بر روی سطوح شیشه، فایبر گلاس، آهن گالوانیزه و چوب انجام شدند. مقادیر میانگین ضریب اصطکاک به ترتیب ۰/۳۲ و ۰/۳۴ و ۰/۲۶ و ۰/۲۹ بدست آمد. در تمامی آزمایش ها محتوی رطوبت نمونه ها ۶۵% (بر پایه تر) بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.