مقاله شبیه سازی سه بعدی استاتیکی و کاربرد آن در حساسیت سنجی و آنالیز عدم قطعیت به روش زمینآماری (مطالعه موردی در یکی از مخازن جنوب ایران)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شبیه سازی سه بعدی استاتیکی و کاربرد آن در حساسیت سنجی و آنالیز عدم قطعیت به روش زمینآماری (مطالعه موردی در یکی از مخازن جنوب ایران) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی سه بعدی استاتیکی و کاربرد آن در حساسیت سنجی و آنالیز عدم قطعیت به روش زمینآماری (مطالعه موردی در یکی از مخازن جنوب ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی سه بعدی استاتیکی و کاربرد آن در حساسیت سنجی و آنالیز عدم قطعیت به روش زمینآماری (مطالعه موردی در یکی از مخازن جنوب ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی سه بعدی استاتیکی و کاربرد آن در حساسیت سنجی و آنالیز عدم قطعیت به روش زمینآماری (مطالعه موردی در یکی از مخازن جنوب ایران) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در صنعت نفت امروز شبیه سازی زمین آماری و استفاده از مدلهای سه بعدی واقع گرایانه برای انجام مطالعات جامع مخازن و نیز تهیه طرح توسعه میادین چه در زمان فاز اکتشافی و چه فاز توسعهای یک میدان به یک تکنیک استاندارد تبدیل شده است. روشها، ابزار و دادههای زیادی برای انجام این فرآیند مورد نیازند که از جمله اینها میتوان به روشهای زمینآماری(خواه قطعیتگرا، خواه احتمالگرا) و نیز دادههای حاصل از مطالعات مغزه، لاگ های حفاری، دادههای حاصل از برداشتهای لرزهای و اطلاعات دینامیکی چاه اشاره کرد. هدف از تخمین زمین آماری پارامترهای مخزن را میتوان، استفاده بهینه از انواع مختلف دادهها، با مقیاس و دقتهای متفاوت، به منظور فراهم نمودن مدلهای مخزنی که قادر به نشان دادن ناهمگنی زمینشناسی باشند، و نیز تعیین عدم قطعیتها و کمیسازی آنها از طریق این مدلها بیان نمود. در این مقاله با تشریح الگوریتم زمینآماریِ شبیهسازیهای پیدرپی جهت مدلسازی مخزن، تصویری از ساخت یک مدل استاتیکی و چگونگی کمیسازی عدمقطعیت و حساسیتسنجی پارامترهای مدل شده از پارامترهای مخزنی ارائه شده است. حساسیتسنجی انجام شده برای مدلهای احتمالگرا از افقهای مخزنی، پارامترهای پتروفیزیکی و نیز سطوح تماس متفاوت آب و نفت و تاثیر آنها بر میزان ذخیره درجا، نشان میدهد که ساختار هندسی مؤثرترین پارامتر بر میزان هیدروکربن درجا بوده و کمیسازی عدم قطعیت این مدلها در فرآیند توسعه میدان بسیار حائز اهمیت است. در محاسبات انجام شده حجم کل سنگ مخزن مورد مطالعه (۶)۱۰*۱۵۶۵ مترمکعب و میزان ذخیره درجای آن ۲۷۰ میلیون بشکه برآورد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.