مقاله بررسی تاثیر سرعت دورانی استوانه کوبنده، فاصله بین کوبنده و ضد کوبنده و نرخ تغذیه بر کوبش سورگوم دانه ای


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر سرعت دورانی استوانه کوبنده، فاصله بین کوبنده و ضد کوبنده و نرخ تغذیه بر کوبش سورگوم دانه ای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر سرعت دورانی استوانه کوبنده، فاصله بین کوبنده و ضد کوبنده و نرخ تغذیه بر کوبش سورگوم دانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر سرعت دورانی استوانه کوبنده، فاصله بین کوبنده و ضد کوبنده و نرخ تغذیه بر کوبش سورگوم دانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر سرعت دورانی استوانه کوبنده، فاصله بین کوبنده و ضد کوبنده و نرخ تغذیه بر کوبش سورگوم دانه ای :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
سورگوم دانه ای یکی از مهمترین غلات محسوب می شود که از نظر سطحزیر کشت در دنیا مقام پنجم را به خودش اختصاص داده است. برداشت این محصول در اغلب دنیا با کمباین های برداشت غلات که مجهز به کوبنده هاب استوانه ای با تیغه های سوهانی می باشند انجام می شود. بدلیل تفاوت شکل و اندازه خوشه های سورگوم با سایر غلات، مطالعه تاثیر پارامترهای ماشینی این نوع کوبنده ها بر روی این محصول به منظور فزایش کارائی دستگاه و همچنین کاهش صدمات و ضایعات دانه مورد هدف این تحقیق بود. بنابراین اثر عوامل ماشینی، شامل سرعت خطی استوانه کوبنده، فاصله کوبنده و ضد کوبنده و نرخ تغذیه مواد به داخل کوبنده، بر درصد وزنی دانه های جدانشده از خوشه ها، درصد وزنی دانه های شکسته شده و همچنین قدرت جوانه زنی بذور حاصله، مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش سرعت خطی استوانه کوبنده عملکرد کوبنده در جدایش بهتر دانه ها از خوشه افزایش یافته و از طرف دیگر موجب افزایش آسیب دیدگی دانه ها می گردید. با افزایش فاصله بین کوبنده و ضد کوبنده از ۵ به ۱۵ میلی متر، درصد وزنی دانه های جدا نشده از ۰/۶۹% به ۰/۷۸% افزایش یافته و درصد وزنی دانه های آسیب دیده از ۱۳/۰۱% به ۱۱/۰۱% کاهش می یافت. بطور کلی سرعت استوانه کوبنده ۲۱ متر بر ثانیه، فاصله کوبنده و ضد کوبنده ۱۰ میلیمتر و نرخ تغذیه ۵۹۰ کیلوگرم بر ساعت، مناسبترین کارائی عملکرد کوبنده را در بر داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.