مقاله کانی شناسی مغناطیسی دایک های مافیک-حدواسط قطع کننده مجموعه دگرگونی-آذرین دلبر، بیارجمند (جنوب شرق شاهرود)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کانی شناسی مغناطیسی دایک های مافیک-حدواسط قطع کننده مجموعه دگرگونی-آذرین دلبر، بیارجمند (جنوب شرق شاهرود) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کانی شناسی مغناطیسی دایک های مافیک-حدواسط قطع کننده مجموعه دگرگونی-آذرین دلبر، بیارجمند (جنوب شرق شاهرود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کانی شناسی مغناطیسی دایک های مافیک-حدواسط قطع کننده مجموعه دگرگونی-آذرین دلبر، بیارجمند (جنوب شرق شاهرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کانی شناسی مغناطیسی دایک های مافیک-حدواسط قطع کننده مجموعه دگرگونی-آذرین دلبر، بیارجمند (جنوب شرق شاهرود) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
مجموعه دگرگونی- آذرین دلبر واقع در جنوب شرق شاهرود طیفی از سنگهای دگرگونی درجه پایین (فیلیتها و میکاشیستها) تا درجه بالا (آمفیبولیت و گنیس) به سن نئوپروتوزوییک را شامل میشود. مذاب حاصل از ذوب این مجموعه، رگه ها، بسته ها و توده های گرانیتی کوچک مقیاسی را ایجاد کرده است. این مجموعه توسط دایکهای بازیک- حدواسط متعددی قطع شدهاست. بر اساس مطالعات میکروسکوپی اوژیت ، هورنبلند و پلاژیوکلاز جز کانیهای اصلی سازنده دایکها هستند .مگنتیت، تیتانومگنتیت به همراه آپاتیت و اسفن کانیهای فرعی این دایکها به حساب میآیند. اپیدوت ، کلریت ، هماتیت ، کلیست و به ندرت زئولیت کانیهای ثانویه این دایکها به حساب میآیند. براساس ویژگیهای مغناطیسی کانیهای اوژیت ، هورنبلند ، اسفن ، اپیدوت و کلریت از جمله کانیهای پارامغناطیس محسوب میشوند .پلاژیوکلاز، کلسیت و زئولیت نیز در دسته کانیهای دیامغناطیس قرار می- گیرند. هماتیت ، مگنتیت و تیتانومگنتیت جز کانیهای فرومغناطیس این دایکها محسوب میشوند. مقادیر Km اندازه گیری شده ۱۷۰۰> Km > 300SI میباشد که از حضور کانیهای پارامغناطیس و فرومغناطیس موجود در این سنگها ناشی می شود. نمودارهای ترمومگنتیت افت شدید مقادیر Km در محدوده دمایی ۵۷۰ تا ۵۸۰ درجه سانتیگراد معرف تخریب مگنتیت میباشد . افت تدریجی مقدار Km در برابر دما در محدوده دمایی ۶۰۰ تا ۷۰۰ درجه در برخی دیگر ار نمودارهای ترمومگنتیت معرف حضور هماتیت در این نمونه دایک- می باشد. مقاطع صیقلی هم حضور مگنتیت را در این دایکها تایید مینماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.