مقاله پهنه بندی خطر فروچاله در دشت فامنین-کبودرآهنگ با استفاده ازسیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و تحلیل سلسله مراتبی (AHP)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پهنه بندی خطر فروچاله در دشت فامنین-کبودرآهنگ با استفاده ازسیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و تحلیل سلسله مراتبی (AHP) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنه بندی خطر فروچاله در دشت فامنین-کبودرآهنگ با استفاده ازسیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و تحلیل سلسله مراتبی (AHP)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه بندی خطر فروچاله در دشت فامنین-کبودرآهنگ با استفاده ازسیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و تحلیل سلسله مراتبی (AHP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنه بندی خطر فروچاله در دشت فامنین-کبودرآهنگ با استفاده ازسیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و تحلیل سلسله مراتبی (AHP) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
دشت فامنین-کبودرآهنگ بخشی از حوضه قره چای واقع در شمال استان همدان است که طی سالهای اخیر در اثر بهم ریختن سیستم هیدرولوژیکی و وجود سایر شرایط لازم برای وقوع فروچالهها تعداد زیادی فروچاله (بیش از ۳۶ مورد) در آن به وقوع پیوسته است. هر ساله بر تعداد آنها افزوده میشود. مطالعه فروچاله- ها و احتمال وقوع این پدیده میتواند در برنامه ریزیها و پیش بینی و جلوگیری از وقوع خسارات و حتی تلفات انسانی موثر باشد. پهنه بندی خطر وقوع فروچالهها یکی از روشهایی است که به کمک آن میتوان مناطق با احتمال بیشتر خطر وقوع این پدیده مشخص کرد. تحقیق حاضر با هدف انتخاب و شناسایی مهمترین و موثرترین عامل در وقوع فروچاله در دشت فامنین در استان همدان به انجام رسیده است. با توجه به مطالعات انجام شده دربارهی عوامل موثر در وقوع فروچاله، نتایج حاصل از طریق نقشههای هم افت سطح آب زیرزمینی، هم ضخامت رسوبات منطقه، شیب، جهت شیب، سنگ شناسی، نوع کاربری اراضی، فاصله از رودخانه، آبراهه و و با مقایسهی زوجی عوامل « تحلیل سلسله مراتبی » قنوات به دست آمده اند. وزن هریک از عوامل نیز از روش مذکور محاسبه شد. پس از تهیه نقشه پهنه بندی خطر فروچاله و با توجه به وزن نهایی هر عامل، به این نتیجه میرسیم که عامل افت سطح آب زیرزمینی در دشت فامنین مهمترین عامل موثر در وقوع فروچاله است و سنگ شناسی به عنوان دومین عامل موثر بر احتمال وقوع فروچاله منطقه مورد نظر، اثر گذار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.