مقاله بررسی سرعت حد دانه در چند رقم شلتوک متداول استان گیلان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سرعت حد دانه در چند رقم شلتوک متداول استان گیلان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سرعت حد دانه در چند رقم شلتوک متداول استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سرعت حد دانه در چند رقم شلتوک متداول استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سرعت حد دانه در چند رقم شلتوک متداول استان گیلان :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
سرعت حد دانه به عنوان یکی از خواص مهم آئرودینامیکی بشمار می آید. این پارامتر د رطراحی تجهیزات انتقال پنوماتیکی دانه، جداسازی دانه ها در مخلوطس از دانه های ارقام مختلف و نیز در جدا کردن دانه از مواد بغیر از دانه طی فرایند تمیز کردن در ماشینهای برداشت و بعد از برداشت بکار می رود. در این تحقیق سرعت حد دانه شلتوک در سه رقم متداول شلتوک برنج( علی کاظمی، حسنی و هاشمی) در پنج سطح رطوبتی ( ۸ و ۱۲ و ۱۶ و ۲۰ و ۲۴% w.b.) با استفاده از یک تونل باد عمودی اندازه گیری د. نتایج تحقیق نشان داد که اثرات رقم و محتوای رطوبت دانه شلتوک بر سرعت حد دانه معنی دار است. بطور کلی رقم علی کاظمی از بیشترین میانگین سرعت حد دانه (۵/۰۹m/s) و رقم هاشمی از کمترین میانگین سرعت حد دانه (۴/۷۱۸m/s) برخوردار است. با افزایش محتوای رطوبت دانه از ۸ الی ۲۴% w.b. سرعت حد دانه از مقدار میانگین ۴/۶۰۱ الی ۵/۰۲۵m/s افزایش داشته است. همچنین تغییرات سرعت حد دانه شلتوک در دو رقم هاشمی و حسنی بر حسب محتوای رطوبت با ضریب تبیین (R2) نسبتا بالا بترتیب با مقادیر ۰/۹۲ و ۰/۹۳ خطی بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.