مقاله اثر اجزاء سازنده مایع ظرفشوئی نظیر آلکانول آمیدها، دی اتانول آمین و اسانس بر میزان قدرت امولسیون کنندگی چرک استاندارد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر اجزاء سازنده مایع ظرفشوئی نظیر آلکانول آمیدها، دی اتانول آمین و اسانس بر میزان قدرت امولسیون کنندگی چرک استاندارد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اجزاء سازنده مایع ظرفشوئی نظیر آلکانول آمیدها، دی اتانول آمین و اسانس بر میزان قدرت امولسیون کنندگی چرک استاندارد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اجزاء سازنده مایع ظرفشوئی نظیر آلکانول آمیدها، دی اتانول آمین و اسانس بر میزان قدرت امولسیون کنندگی چرک استاندارد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اجزاء سازنده مایع ظرفشوئی نظیر آلکانول آمیدها، دی اتانول آمین و اسانس بر میزان قدرت امولسیون کنندگی چرک استاندارد :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
یکی از ویژگیهای مایع ظرفشوئی، آزمون قدرت امولسیون کنندگی چرک استاندار است. پارامترهای مختلفی در میزان این فاکتور تأثیر مثبت یا منفی می گذاردند. در این مطالعه اثر برخی اسانس ها، الکانول آمیدها و دی اتانول آمین در افزایش یا اکهش میزان قدرت امولسیون کنندگی بررسی شده است. اسانس های مورد استفاده در این مطالعه از محصولات شرکتهای قرمنیخ (Firmenich) و ژیوادان (Givaudan) می باشند. از تکنیک کروماتوگرافی گازی (GC) برای شناسایی اجزاء سازنده اسانس ها نوع اسیدهای چرب الکانول آمیدها استفاده شده است. نتایج مطالعات صورت گرفته نشان دهنده این نکته است که در غلظت های خاص از آلکانل آمیدها برخی اسانس ها اثر هماقرایی تا حدود ۱۰ واحد و برخی از اسانس ها به همین میزان موجب کاهش قدرت امولسیون کنندگی چرک استاندارد می شوند. مواد متشکله مشترک در اکثر اسانس ها نظیر Octanal 2-(phynyl methylene), Nonanal, Linalool وقتی به تنهایی در فرمولاسیون مایع ظرفشویی با درصهای ۰۰۱۵، ۰۰۰۷۵ و ۰۰۱۵ مورد استفاده قرار گرفتند، موجب کاهش قدرت امولسیون کنندگی به ترتیب در ح دود ۸ و ۹ و ۱۰ واحد شدند و اجزایی نظیر Dipropylene Glycol و Galaxolide با درصدهای ۰۰۳۳ و ۰۰۰۶ موجب افزایش قدرت امولسیون کنندگی در حدود ۸ و ۷ واحد می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.