مقاله بررسی تغییرات دو عامل HEC و SNP در قوام، کف کنندگی و اکتیو مایعات ظرفشوئی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات دو عامل HEC و SNP در قوام، کف کنندگی و اکتیو مایعات ظرفشوئی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات دو عامل HEC و SNP در قوام، کف کنندگی و اکتیو مایعات ظرفشوئی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات دو عامل HEC و SNP در قوام، کف کنندگی و اکتیو مایعات ظرفشوئی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات دو عامل HEC و SNP در قوام، کف کنندگی و اکتیو مایعات ظرفشوئی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
استفاده از بعضی از عوامل قوام بخشی در مایع ظرفشوئی باعث کدورت مایع می شود. و همچنین میزان درصد بالایی از این مواد جهت افزایش ویسکوز م ایع لازم است. در این بررسی جهت افزایش این فاکتورها، مواد اولیه هیدروکسی اتیلن سلولز (HEC) و سولفونیتد نونیل فنون (Zanfes) از شرکت اگزانتات خریداری گردید. هیدروکسی اتیلن سلولز یک ترکیب اتیل اتری از سلولز است. ساختار این مولکول از واحدهای گلوکز انیدرید تشکیل یافته است. هر واحد گلوکزی در این زنجیره متشکل از ۳ گروه هیدروکسیل است که هر یک قادر به برقراری یک پیوند هیدروژنی با مولکولهای مجاور خود می باشند. از واکنش سلولز با تیلن اکسید و سدیم هیدروکسید، هیدروکسی اتیل اتر حاصل می شود. محصول واکنش خالص سازی و به صورت پودر سفید رنگ در می آید. در مولکول سلولز به خاطر گروههای هیدروکسیل بین زنجیره ها پیوندهای مستحکمی برقرار است که در هیچ دمایی ا ین پیوندها گسسته نمی شود و سلولز در مجموع در آب نامحلول است. و برای امتزاج آن در آب باید نهایت دقت به عمل آید. این ماده برای افزایش ویسکوزیته سیالات قابل استفاده است. اما شکل ساختار پلیمری در محلول نیز در حالت سیال مؤثر است. چنانچه زنجیره های سلولزی در فواصل یکسان اتصالات برقرار کرده باشند و ساختار یکنواختی تشکیل دهند باعث روان شدن سیال و ریزش پیوسته مایع می شود. و چنانچه این هماهنگی در ساختار پیوندی شبکه سلولزی نباشد، سیال غیر یکنواخت و ژله ای می شود. در شکل ۱ و شکل ۲ ساختار شبکه در دو نوع سیال متفاوت نشان داده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.