مقاله بررسی و اولویت بندی تکنولوژیهای مختلف تولید پراکنده در کشور و تاثیر کاهش یارانه انرژی در آن به روش Fuzzy-AHP


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و اولویت بندی تکنولوژیهای مختلف تولید پراکنده در کشور و تاثیر کاهش یارانه انرژی در آن به روش Fuzzy-AHP دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و اولویت بندی تکنولوژیهای مختلف تولید پراکنده در کشور و تاثیر کاهش یارانه انرژی در آن به روش Fuzzy-AHP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و اولویت بندی تکنولوژیهای مختلف تولید پراکنده در کشور و تاثیر کاهش یارانه انرژی در آن به روش Fuzzy-AHP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و اولویت بندی تکنولوژیهای مختلف تولید پراکنده در کشور و تاثیر کاهش یارانه انرژی در آن به روش Fuzzy-AHP :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
با گسترش شهرهای بزرگ، تقاضای روز افزون مصرف کنندگان، هزینه بالای ایجاد شبکه های الکتریکی جدید، مشکلات مکانی و بسیاری مسائل دیگر استفاده از نیروگاههای کوچک تولید پراکنده رایج شده است. با وجود تکنولوژیهای متنوع و متفاوت برای انواع تولیدات پراکنده، محدودیت در سرمایهگذاری روی تمام این تکنولوژیها به خاطر محدودیت در منابع ملی و وجود برخی الزامات برای انواع تولیدات پراکنده، اولویت بندی و انتخاب تکنولوژیهای بهتر در کشور از اهمیت خاصی برخوردار خواهد بود. هدف این مقاله ارزیابی جذابیت تکنولوژیهای تولید پراکنده در کشور با پیش فرض اینکه حمایت دولت از تولیدات پراکنده که سوخت فسیلی مصرف می کنند حذف شد، می باشد. این موضوع، یک مسأله تصمیمگیری با معیارهای چندگانه است که میتوان آن را با بهکارگیری یکی از تکنیکهای این مبحث، حل نمود. با توجه به مزیت فرآیند تحلیل سلسله مراتبی، در این مقاله از روش مذکور به منظور ارزیابی و رتبهبندی تکنولوژیهای تولید پراکنده استفاده شده است. برای درنظرگرفتن نظرات غیرقطعی تصمیمگیرندگان، روش سلسله مراتبی فازی FAHP به عنوان ابزار ارزیابی بهکار گرفته شده است. نتایج بهدست آمده از مطالعه انجام شده، نشان میدهد که روش مذکور، یک ابزار کارآ به منظور درنظرگرفتن عدم قطعیت مطرح در مسائل MCDM بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.