مقاله استفاده از روش های بیوتکنولوژی در مطالعه ویژگیهای گوارشی سرخرطومی حنایی خرما Rhynchophorus ferrugineus (Coleoptera:Curculionidae)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استفاده از روش های بیوتکنولوژی در مطالعه ویژگیهای گوارشی سرخرطومی حنایی خرما Rhynchophorus ferrugineus (Coleoptera:Curculionidae) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از روش های بیوتکنولوژی در مطالعه ویژگیهای گوارشی سرخرطومی حنایی خرما Rhynchophorus ferrugineus (Coleoptera:Curculionidae) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از روش های بیوتکنولوژی در مطالعه ویژگیهای گوارشی سرخرطومی حنایی خرما Rhynchophorus ferrugineus (Coleoptera:Curculionidae)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از روش های بیوتکنولوژی در مطالعه ویژگیهای گوارشی سرخرطومی حنایی خرما Rhynchophorus ferrugineus (Coleoptera:Curculionidae) :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
سرخرطومی حنایی خرما (Rhynchophorus ferrugineus) از آفات مهم گیاهانی مانند نارگیل، خرما و نخلهای زینتی میباشد و حشرهکشها در سطح گستردهای برای کنترل این آفت استفاده میشوند. اتخاذ روش جدید برای کنترل این آفت که در آن استفاده از آفتکشها کاهش یافته باشد ضروری است. بدین منظور در این مطالعه به بررسی آنزیم پروتئاز گوارشی در این حشره پرداخته شد. پس از جمع آوری حشرات، دستگاه گوارشی در زیر استریومیکروسکوپ جداسازی شدند. معده میانی در آب مقطر هموژنایز شده و پس از سانتریفیوز، رونشین (Supernatant) به عنوان منبع آنزیمی استفاده شد. برای آشنایی با فرایند گوارش در حشره و اندازه گیری pH کانال گوارشی، معده میانی حشرات در سن آخر لاروی جداسازی شدند. pH کانال گوارشی به وسیله معرفهای رنگی اندازهگیری شد. معرفهای استفادهشده عبارت بودند از: بروموفنل آبی ( pH های ۳ تا ۴/۶)، متیل قرمز ( pH های ۴/۴ تا ۶/۲)،بروموکرزول بنفش ( pH های ۵/۲ تا ۶/۸)، بروموتیمول آبی ( pH های ۶/۲ تا ۷/۶)، نوترال قرمز (pH های ۶/۸ تا ۸) کروزل قرمز ( pH های ۷/۲ تا ۸/۸)، تیمول آبی (pH های ۸ تا ۹/۶) و آلیزارین زرد ( pH های ۱۰ تا ۱۲). بررسی نشان داد پروتئاز ها در سامانه گوارشی حشره وجود داشته و در pH قلیایی فعالیت دارند. ژل الکتروفورز پروتئاز با سوبسترای ژلاتین وجود سه باند را نشان می داد. مطالعه آنزیمهای گوارشی حشرات برای شناخت بهتر نقش آنزیمهای گوارشی در فیزیولوژی تغذیه و بکارگیری روشهای بیخطر در کنترل آفات مهم می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.