مقاله بررسی رساندن مصنوعی میوه خرمای مضافتی در مرحله خارک با استفاده از روش انجماد


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رساندن مصنوعی میوه خرمای مضافتی در مرحله خارک با استفاده از روش انجماد دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رساندن مصنوعی میوه خرمای مضافتی در مرحله خارک با استفاده از روش انجماد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رساندن مصنوعی میوه خرمای مضافتی در مرحله خارک با استفاده از روش انجماد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رساندن مصنوعی میوه خرمای مضافتی در مرحله خارک با استفاده از روش انجماد :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
خرمای مضافتی از ارقام غالب و مرغوب استان کرمان است، این رقم متوسط رس حدود ۱۸ سال است که دچار عارضه خشکیدگی خوشه گردیده و میزان خسارت وارده در بعضی باغات به ۷۰ تا ۸۰ درصد میرسد، و در بعضی مواقع به دلیل رطوبت بالای هوا و یا وزش باد شدید ریزش مینماید. جهت رفع این مشکلات برای رساندن مصنوعی خارک از روش انجماد ونگهداری در فریزر استفاده گردید. این آزمایش بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی اجراء گردید. آزمایش شامل دو فاکتور، ۱- مرحله رسیدگی در سه سطح (خارک، نیمرس و رطب). ۲- زمان نگهداری در سه سطح (۴۵ و ۹۰ و ۱۳۵ روز) بود. پس از نگهداری وخارج نمودن از فریزر در زمانهای مربوطه آزمایشات لازم نظیر درصد رطوبت میوه، pH، درصد قند احیاء، درصد قند کل، درصد مواد جامد محلول (TSS) و درصد اسیدیته در آزمایشگاه انجام، و نتایج نشان داد که پس از نگهداری در فریزر درصد مواد جامد محلول و درصد قند کل با گذشت زمان بطور معنیداری افزایش پیدا کرد. درصد قند احیاء خارک نسبت به رطب کمتر بود، اسیدیته و رطوبت در خارک نسبت به رطب بیشتر بود.رنگ خارکها با گذشت زمان نگهداری به تدریج تیره و بافت میوه نرمتر شد، بنحویکه بعد از ۴۵ روز قابل عرضه به بازار میباشد. هر چه زمان نگهداری بیشتر شود میوه تیره تر و نرمتر میشود. البته خرمای هلیلهای با توجه به دیررس بودنش از نظر زمان نگهداری باید بیشتر از مضافتی در سردخانه نگهداری شود. میوه عرضه شده با این روش کیفیت میوه تازه چیده شده را دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.