مقاله معرفی الیگوستژینیدهای مائستریشتین (سازندهای گورپی و تاربور) و مطالعه محیط دیرینه آنها در ناحیه سمیرم اصفهان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله معرفی الیگوستژینیدهای مائستریشتین (سازندهای گورپی و تاربور) و مطالعه محیط دیرینه آنها در ناحیه سمیرم اصفهان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله معرفی الیگوستژینیدهای مائستریشتین (سازندهای گورپی و تاربور) و مطالعه محیط دیرینه آنها در ناحیه سمیرم اصفهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی الیگوستژینیدهای مائستریشتین (سازندهای گورپی و تاربور) و مطالعه محیط دیرینه آنها در ناحیه سمیرم اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله معرفی الیگوستژینیدهای مائستریشتین (سازندهای گورپی و تاربور) و مطالعه محیط دیرینه آنها در ناحیه سمیرم اصفهان :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
سازند تاربور یک واحد کربناته رودیست دار و سرشار از فرامینیفرهای بنتیک بزرگ به سن مائستریشتین است که در حوضه زاگرس نهشته شده است. در این مطالعه، نهشته های سازند تاربور در ۵ کیلومتری جنوب غرب سمیرم مورد بررسی قرار گرفته است. منطقه سمیرم در خاور رشته کوه های زاگرس، در ناحیه فارس داخلی از منطقه زاگرس مرتفع واقع شده است. سازند تاربور در ناحیه مورد مطالعه با ضخامت ۴۶۲ متر از سنگ های کربناته و آواری تشکیل شده است. از میان الیگوستژینیدهای شناسایی شده Calcisphaerula innominata, Calcisphaerula innominata lata, Pithonella trejoi, Pithonella ovalis, Stomiosphaera spherical, Cadosina sp., Colomiosphaera sp.،(Colomiosphaera sp. و Cadosina sp. برای نخستین بار از نهشته های سازند تاربور در برش سمیرم اصفهان گزارش می شوند. بررسی الیگوستژینیدهای این سازند نشان می دهد که این میکروپروبلماتیکا در محیط های عمیق و کم عمق پرانرژی حضور دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.