مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه در برخی از ژنوتیپ های بادام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه در برخی از ژنوتیپ های بادام دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه در برخی از ژنوتیپ های بادام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه در برخی از ژنوتیپ های بادام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه در برخی از ژنوتیپ های بادام :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
بادام به عنوان یک محصول خشکباری از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و در چندین کشور با آب و هوای مدیترانه ای کشت می شود. این آزمایش، به منظور بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه در ۶۲۹ ژنوتیپ بادام انجام شد.صفات کیفی در این آزمایش بر اساس دیسکریپتور گلوکان اندازه گیری شدند. صفات کمی اندازه گیری شده در این آزمایش )صفات بیان شده در جدول ۰( در قالب طرح کاملا تصادفی با ۶۲ تکرار با استفاده از نرم افزار SAS ،تجزیه و ژنوتیپ ها از نظر این صفات با استفاده از آزمون دانکن با یکدیگر مقایسه شدند. نتایج نشان داد که ژنوتیپ ها از نظر تمام صفات اندازه گیری شده با همدیگر دارای اختلاف معنی داری بودند. وزن میوه با پوست سبز، خشک میوه و مغز در ژنوتیپ شماره ۶۴ ، به ترتیب ۱۸/۴۸و۶/۳۵و۲/۲۸گرم بودهسته و مغز این ژنوتیپ از لحاظ کیفی دارای شرایط مطلوبی بود. رنگ هسته و مغز این ژنوتیپ روشن و پوست چوبی هسته آن از نوع نازک و نرم بود. مغز این ژنوتیپ، شیرین، دارای چروکیدگی و کرک کم بود که این صفات از نظر بازار پسندی و تجاری بسیار مهم می باشند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.