مقاله بررسی تاثیرکاربرد کود شیمیایی فسفره و کود بیولوژیک ورمی کمپوست بر روی خصوصیات کیفی عدس به صورت کاشت پاییزه در شرایط دیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیرکاربرد کود شیمیایی فسفره و کود بیولوژیک ورمی کمپوست بر روی خصوصیات کیفی عدس به صورت کاشت پاییزه در شرایط دیم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیرکاربرد کود شیمیایی فسفره و کود بیولوژیک ورمی کمپوست بر روی خصوصیات کیفی عدس به صورت کاشت پاییزه در شرایط دیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرکاربرد کود شیمیایی فسفره و کود بیولوژیک ورمی کمپوست بر روی خصوصیات کیفی عدس به صورت کاشت پاییزه در شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرکاربرد کود شیمیایی فسفره و کود بیولوژیک ورمی کمپوست بر روی خصوصیات کیفی عدس به صورت کاشت پاییزه در شرایط دیم :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر مصرف مقادیر مختلف کود شیمیایی سوپر فسفات تریپل و کود زیستی ورمی کمپوست بر عملکرد کیفی عدس به صورت کاشت پاییزه در شرایط دیم ، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکراردر سال زراعی ۰۹ – ۹۸۳۰ ، در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد انجام گرفت . عوامل آزمایشی شامل کود شیمیایی فسفر به فرم سوپرفسفات تریپل در ۴ سطح عدم کاربرد یا تیمار شاهد ۵۷ ، ۹۷۹ ، ۲۲۷ ، کیلوگرم در هکتار و کودزیستی ورمی کمپوست در ۸ سطح ۹ ۹۷ ، ۸۹ تن در ، هکتار بود . کود شیمیایی فسفره دارای تاثیر معنی داری بر عملکرد دانه ،عملکرد پروتئین دانه و عملکرد پروتئین کاه ، درصد نیتروژن دانه و درصد پروتئین دانه داشت . در بین تیمارهای کود شیمیایی فسفره حداکثر عملکرد دانه ) ۴۹۵/۸ کیلو گرم در هکتار ( از مصرف ۹۷۹ کیلوگرم در هکتار به دست آمد . بیشترین درصد۸۹ % به مصرف ۲۲۷ کیلوگرم در / پروتئین دانه به میزان ۹۹۴ هکتار کود فسفر شیمیایی تعلق داشت . استفاده از کود زیستی ورمیکمپوست تاثیر معنی دار بر عملکرد دانه ، عملکرد پروتئین دانه و عملکرد پروتئین کاه ، درصد نیتروژن دانه ، درصد پروتئین دانه و درصد پروتئین کاه داشت . استفاده از کود زیستی ورمی کمپوست نسبت به عدم کاربرد آن موجب افزایش عملکرد دانه و عملکرد کیفی عدس گردید . ۲۰/ بطوری که بیشترین درصد پروتئین دانه به میزان ۰۰ % به مصرف ۸۹ تن در هکتار کود ورمی کمپوست تعلق داشت . در بین تیمارهای کود زیستی ورمی کمپوست بیشترین عملکرد دانه ( ۴۳۳/۰ کیلو گرم ( ، در تیمار ۹۷ تن در هکتار به دست آمد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.