مقاله بهینه سازی فرایند تولید محصولات کشاورزی و توسعه پایدار اثر کروم بررشد رویشی و برخی صفات مورفولوژیکی در گیاه Solanum tuberosume L


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی فرایند تولید محصولات کشاورزی و توسعه پایدار اثر کروم بررشد رویشی و برخی صفات مورفولوژیکی در گیاه Solanum tuberosume L دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی فرایند تولید محصولات کشاورزی و توسعه پایدار اثر کروم بررشد رویشی و برخی صفات مورفولوژیکی در گیاه Solanum tuberosume L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرایند تولید محصولات کشاورزی و توسعه پایدار اثر کروم بررشد رویشی و برخی صفات مورفولوژیکی در گیاه Solanum tuberosume L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی فرایند تولید محصولات کشاورزی و توسعه پایدار اثر کروم بررشد رویشی و برخی صفات مورفولوژیکی در گیاه Solanum tuberosume L :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
یک عنصرCr ضروری برای متابولیسم لیپید وکربوهیدرات در بدن انسان شناخته شده ولی ضررورت آن برای رشدطبیعی گیاهان هنوز به اثبات نرسیده است . Cr به عنوان یک عنصر سنگین بر برخی فرآیند های متابولی کی و فیزیولروژیک ی گیاه اثر می گذارد. در تحقیق حاضر نشاءهای سیب زمینی با غلظت های مختلف ۱۲/۵و۱۰-۷/۵-۵-۴-۳-۲-۱-۰/۵mgl-1,cr3+ تیمار شدند و پس از ۶ هفته تاثیر غلظت های متتل یون مزبور بر رشد و میزان قندهای محلول ریشه و بخش هوایی بررسی شدتحلیل آماری داده ها و مقایسه میانگین ها در سطح۰/۰۵>p انجام شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.