مقاله محاسبه کارایی متقاطع واحدهای تصمیم گیرنده با ورودی وخروجی بازه ای به کمک واحدهای ایده ال و انتی ایده ال


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله محاسبه کارایی متقاطع واحدهای تصمیم گیرنده با ورودی وخروجی بازه ای به کمک واحدهای ایده ال و انتی ایده ال دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله محاسبه کارایی متقاطع واحدهای تصمیم گیرنده با ورودی وخروجی بازه ای به کمک واحدهای ایده ال و انتی ایده ال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله محاسبه کارایی متقاطع واحدهای تصمیم گیرنده با ورودی وخروجی بازه ای به کمک واحدهای ایده ال و انتی ایده ال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله محاسبه کارایی متقاطع واحدهای تصمیم گیرنده با ورودی وخروجی بازه ای به کمک واحدهای ایده ال و انتی ایده ال :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
تحلیل پوششی داده ها تکنیکی است بر مبنای برنامه ریزی ریاضی جهت ارزیابی عملکرد واحدهای تصمیم گیرنده ی متجانس.یکی از مباحثی که در تحلیل پوششی داده ها مورد توجه قرار گرفته است بحث رتبه بندی واحد های تصمیم گیرنده می باشد. که در این خصوص روش های متفاوتی جهت رتبه بندی واحدها، ارائه شده است. یکی از این روش ها رتبه بندی واحدها بااستفاده از کارایی متقاطع به کمک واحدهای ایده ال و انتی ایده ال می باشد. در این مقاله می خواهیم واحد های تصمیم گیرنده ای را رتبه بندی کنیم که دارای ورودی و خروجی باره ای هستنند. جهت رتبه بندی این واحدها از کارایی متقاطع و فاصله ی بین واحدهای ایده ال و انتی ایده ال و واحد تحت ارزیابی کمک می گیریم. در محاسبه ی کارایی متقاطع وجود داشت، وجود جواب های بهین چندگانه بود. افراد زیادی در این باره تحقیق کردند، از جمله یانگ مینگ وانگ و همکارانش در سال ۲۰۱۱ مقاله ای ارائه داداند[۱] و بااستفاده از مدل های این مقاله تا حدود زیادی به جواب بهین منحصر به فرد نزدیک شدند. ما در این مقاله قصد داریم واحدهای تصمیم گیرنده ای را رتبه بندی کنیم، که دارای ورودی و خروجی های نادقیق هستند. برای این منظور از روش کارایی متقاطع به کمک فاصله ی بین واحد های ایده ال و انتی ایده ال استفاده می کنیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.