مقاله ارزیابی تأثیر پتاسیم و تنش آبی بر درصد و عملکرد روغن دانه خردل هندی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی تأثیر پتاسیم و تنش آبی بر درصد و عملکرد روغن دانه خردل هندی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تأثیر پتاسیم و تنش آبی بر درصد و عملکرد روغن دانه خردل هندی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تأثیر پتاسیم و تنش آبی بر درصد و عملکرد روغن دانه خردل هندی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تأثیر پتاسیم و تنش آبی بر درصد و عملکرد روغن دانه خردل هندی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در جهت ارزیابی تأثیر آبیاری و کود پتاسه بر روغن دانه خردل هندی، آزمایشی به صورت فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۳ تکرار در یکی از مزارع بخش دانسفهان از توابع شهرستان بویین زهرا طراحی و اجرا گردید تیمارهای ازمایشی شامل سطوح مختلف کود پتاسیم بر اساس آزمون خاک در چهار سطح ح ) K1 ، K2 ، K3 و K4 51 به ترتیب ۱۵۰و۱۰۰و۵۰ کیلوگرم در هکتار و عدم مصرف کود پتاسیم به عنوان تیمار شاهد( و رژیمهای مختلف آبیاری در چهار سط ح ) I1 : آبیاری نرمال ، I2 : قطع آبیاری از مرحله ساقه دهی ، I3 قطع آبیاری از مرحله دلدهی و I4 : ل ع آبیاری از مرحله پر شدن دانه( بود. نتایج به دست آمده نشان داد که آبیاری و پتاسیم بردرصد و عملکردروغن دانه معنیدار بود. کاهش مصرف پتاسیم، باعث کاهش درصد و عملکرد روغن دردید، به وری که بیشترین و کمترین درصد و عملکردروغن دانه به ترتیر از مصرف ۱۵۱ کیلوگرم در هکتار سو لفات پتاسیم و عدم مصرف کود به دست آمد. آبیاری نرمال نیز یشترین میزان درصدو عملکرد روغن دانه را داشت و اعمال قطع بیاری در مراحد مختلف رشد خردل به ور معنیداری باعث کاهش درصد و عملکرد روغن دانه شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.