مقاله بررسی اثر تاریخ کاشت و کود ازت روی دورقم داخلی و خارجی اسفناج.
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر تاریخ کاشت و کود ازت روی دورقم داخلی و خارجی اسفناج. دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر تاریخ کاشت و کود ازت روی دورقم داخلی و خارجی اسفناج. کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تاریخ کاشت و کود ازت روی دورقم داخلی و خارجی اسفناج.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر تاریخ کاشت و کود ازت روی دورقم داخلی و خارجی اسفناج. :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
به منظور بررسی اثر تاریخ کاشت و کود ازته بر روی عملکرد و اجزای عملکرد دورقم گیاه اسفناج آزمایشی درقالب طرح اسپلیت اسپلیت پلات در بهار سال ۰۹ در مزرعه ای درشهرستان فریدن اجرا گردید.عامل اصلی شامل تاریخ کاشت درسطوح ۰۹ و ۰۹ فروردین و ۰ و ۹۰ اردیبهشت ،عامل فرعی کود ازته در سطوح شاهد، ۵۷ و ۹۷۹ کیلوگرم در هکتاروعامل فرعی فرعی دو رقم داخلی(یزدآباد) و خارجی(ویرفلای) در نظر گرفته شد. صفات ارتفاع ساقه،قطر ساقه،شاخص برداشت و وزن خشک اندام هوایی و میزان تجمعنیترات(به روش اسپکتروفتومتر ) وزن تر ۶برگی اندازه گیری شدند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد اثر متقابل تاریخ کاشت،رقم و ازت روی کلیه صفات به جز قطر اثر معنی داری داشت. بیش ترین ارتفاع ساقه مربوط به تاریخ کاشت اول ( ۰۹ فروردین )و رقم ویرفلای و سطح کودی ۵۷ کیلوگرم در هکتار و برابر با ۶۱/۳سانتی متر و بیش ترین قطر ساقه مربوط به تاریخ کاشت اول ( ۰۹ فروردین)سطح کودی شاهد و رقم ویر فلای و برابر با ۶ سانتی متر وبیش ترین شاخص برداشت مربوط به تاریخ کاشت دوم( ۰ فروردین ) ورقم یزدآبادو سطح کودی ۵۷ کیلوگرم در هکتاربرابر با۶۷/۳گرم بوده است،همچنین بیش ترین وزن اندام هوایی درتاریخ کاشت دوم و سطح کودی شاهد و رقم ویرفلای وبرابر با ۵۷ کیلوگرم بوده است.نتایج این آزمایش نشان داد برای مناطق سبزیکاری در شهر ستان فریدن تاریخ کاشت ۰۹ فروردین ومصرف ۵۷ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار و رقم یزدآبادی (مصرف خوراکی) برای اسفناج توصیه می گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.