مقاله بررسی مقاومت نسبی توده هایی از پیاز خوراکی در غلظتهای مختلف nacl


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقاومت نسبی توده هایی از پیاز خوراکی در غلظتهای مختلف nacl دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقاومت نسبی توده هایی از پیاز خوراکی در غلظتهای مختلف nacl  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقاومت نسبی توده هایی از پیاز خوراکی در غلظتهای مختلف nacl،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقاومت نسبی توده هایی از پیاز خوراکی در غلظتهای مختلف nacl :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
پیاز از گیاهان خانواده Alliaceae و از نظر غذایی و دارویی حائز اهمیت است. به منظور مطالعه مقاومت نسبی چهار توده پیاز خوراکی در تنش شوری و میزان جذب برخی عناصر ، در ۴سطح شوری ، آزمایشی در قالب طرحی کاملا تصادفی در سه تکرار،انجام شد .پس از بررسی جوانه زنی دانه ها ؛ تعدادی از بذور جوانه زده از هر توده محلی به محیط کشت هیدروپونیک با محلول غذایی هوگلند منتقل و پس از سه هفته برداشتشده و سرعت و درصد جوانه زنی و مقادیر سدیم ، پتاسیم و فسفر؛ کلروفیل a و b ، درصد کاهش رشد و بیومس نسبی اندازه گیری شد. مقایسه میانگین ها به روش توکی و با استفاده از نرم افزار آماری JMP آنالیز گردید. نتایج این تحقیق بیانگر آن است که؛ تنش شوری به طور معنی داری سبب کاهش میزان وزن تر و خشک ریشه ها و بخش هوایی ، طول ریشه ها و بخش هوایی و مقدار کلروفیل a و b . و بیومس نسبی گردید ۰۰> P . نتایج نشان دهده مقاومت بیشتر توده محلی اصفهان تسیت به تنش شوری می باشد وکاشت آن در مناطق شور و بیابانی پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.