مقاله بررسی کاربرد سطوح مختلف فسفرو کلسیم بر میزان عملکرد گیاهی نعناع در منطقه یاسوج


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربرد سطوح مختلف فسفرو کلسیم بر میزان عملکرد گیاهی نعناع در منطقه یاسوج دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربرد سطوح مختلف فسفرو کلسیم بر میزان عملکرد گیاهی نعناع در منطقه یاسوج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد سطوح مختلف فسفرو کلسیم بر میزان عملکرد گیاهی نعناع در منطقه یاسوج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد سطوح مختلف فسفرو کلسیم بر میزان عملکرد گیاهی نعناع در منطقه یاسوج :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف فسفر و کلسیم بر میزان عملکرد گیاه نعناع در منطقه یاسوج در سال زراعی ۱۹ ۹۹۱۱ در قالب طرح کاملاً تصادفی به صورت فاکتوریل با ۲ تیمار و ۴ تکرار در سه سطح برای هر کدام به اجرا درآمد ، تیمار هایآزمایش شامل : کود فسفر سوپر فسفات تریپل در سه سطح صفر ، ۹۱۱ و ۲۱۱ کیلو گرم در هکتار و کلسیم نیترات کلسیم در سه سطح صفر ، ۰۱ و ۹۱۱ کیلو گرم در هکتار که در ۴ تکرار اجرا شد . صفات ارزیابی عبارت است از : ارتفاع ، وزن خشکو تر برگ ، وزن خشک و تر ساقه ، وزن خشک و تر ریشه بودند . تجزیه داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و رسم نمودار با نرم افزار Excel و مقایسه میانگین تیمارها با آزمون دانکن در سطح ۱ و ۵ انجام گردید . نتایج حاصل از تجزیه واریانس دادهها نشان داد که تیمار فسفر در سطح صفر عدم مصرف فسفر باعث افزایش معنی دار طول ریشه ، وزن تر و خشک ریشه گیاه نعناع می شود .، بیشترین اثر عناصر مغذی کلسیم و فسفر در سطح بر هم کنش P2N2 911 کیلو گرم نیترات کلسیم + ۲۱۱ کیلوگرم سوپر فسفات تریپل به دست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.