مقاله مقایسه اثر دو محیط کشت ME و MSتغییر یافته بر روی مولفه های پرآوری نارون ملجUlmus glabra
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه اثر دو محیط کشت ME و MSتغییر یافته بر روی مولفه های پرآوری نارون ملجUlmus glabra دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه اثر دو محیط کشت ME و MSتغییر یافته بر روی مولفه های پرآوری نارون ملجUlmus glabra کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر دو محیط کشت ME و MSتغییر یافته بر روی مولفه های پرآوری نارون ملجUlmus glabra،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه اثر دو محیط کشت ME و MSتغییر یافته بر روی مولفه های پرآوری نارون ملجUlmus glabra :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
نارون ملجUlmus glabra از گونه های بسیار با ارزش جنگلی است که به دلیل حساسیت به بیماری مرگ هلندی نارون در معرض نابودی قرار گرفته اس ت. کنترل بیماری به روش های اصلاحی سنتی و یا شیمیایی ناموفق بوده و اصلاح ژنتیکی گیاه به عنوان بهترین گزینه مورد توجهاصلاح گران می باش د. لذا پیش نیاز این امر بهینه سازی کشت بافت آن می باشد. تحقیق حاضر به مطالعه اثر دو محیط کشت حاوی مقدار ثابتی از هورمونTopolinبر روی مولفه های پرآوری این درخ ت می پردازد. در فصل رشد ریزنمونه ها از جوانه های جانبی قسمت تاج درخت تهیه گردید و ضدعفونی با پرسیدین انجام شد و نمونه ها در محیط استقرارWPMحاوی ۰,۴ میلی گرم در لیترBAP کشت شدن د. در مرحله پرآوری از دو محیطME و MS تغییر یافته حاوی اسید امینه گلوتامین و مقدار ۲ برابر از عناصر فسفر و منیزیم استفاده شد. نتایج مقایسه میانگین نشان داد که تاثیر محیطMEتغییر یافته بر مولفه های پرآوری در مقایسه باMS به طور معنی داری بالاتر و عبارت بودند از میانگین طول شاخساره ۳,۵۹ سانتیمتر، میانگین تعداد جوانه جانبی ۴,۰۶ و میانگین توسعه برگی ۲,۳
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.