مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی خشک کن هوای داغ با همرفت اجباری آزمایشگاهی برای میوه وسبزیجات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی خشک کن هوای داغ با همرفت اجباری آزمایشگاهی برای میوه وسبزیجات دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی خشک کن هوای داغ با همرفت اجباری آزمایشگاهی برای میوه وسبزیجات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی خشک کن هوای داغ با همرفت اجباری آزمایشگاهی برای میوه وسبزیجات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی خشک کن هوای داغ با همرفت اجباری آزمایشگاهی برای میوه وسبزیجات :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هدف این تحقیق مطالعه طراحی ساخت و ارزیابی خشک کن همرفت اجباری جهت خشک کردن میوه و سبزیجات می باشد بدین منظور خشک کن موردنظر درکارگاه ماشینهای کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی ساخته شد این خشک کن دارای فن شبکه لانه زنبوری گرمکنها شاسی ثابت و محفظه اصل یخشک کردن که سینی درآن قرار گرفته می باشد که هرکدام ازاجرا طراحی و ساخته شد برای ارزیابی دستگاه ساخته شده محصول انگوربیدانه سفید دردمای ۷۰درجه و سرعت هوای ۱m/s مورد استفاده قرارگرفت مدت زمان لازم برای خشک کردن انگور تقریبا ۵۶۰ دقیقه بدست آمدو نتیجه شد که سرعت خشک شدن درابتدای عملیات سریعتر بوده و با گذشت زمان سرعت کاهش می یابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.