مقاله اثر آللوپاتی عصاره پنجهمرغی بر جوانه زنی و رشد علف هرز پیچک صحرایی در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آللوپاتی عصاره پنجهمرغی بر جوانه زنی و رشد علف هرز پیچک صحرایی در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آللوپاتی عصاره پنجهمرغی بر جوانه زنی و رشد علف هرز پیچک صحرایی در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آللوپاتی عصاره پنجهمرغی بر جوانه زنی و رشد علف هرز پیچک صحرایی در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آللوپاتی عصاره پنجهمرغی بر جوانه زنی و رشد علف هرز پیچک صحرایی در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
این آزمایش در سال ۰۹۳۱ به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی در ۹ تکرار اجرا گردید. فاکتور اصلی شامل ۵ سطح عصاره اندامهای مختلف پنجهمرغی و فاکتورفرعی شامل ۵ غلظت عصاره بود.نتایج به دست آمده از این بررسی نشان داد که به غیر از عصاره ریشه، در سایر عصاره ها در اکثر صفات مورد بررسی با افزایش غلظت عصاره، بر میزان کاهش صفات افزوده شد. بیشترین تاثیر عصارهها توسط عصاره ریزوم مشاهده شد که بر خلاف سایر صفات کاهش معنی داری را باعث شدو درصد جوانه زنی را به میزان ۱۰ درصد کاهش داد. اما بیشترین میزان کاهش در این بررسی تحت تاثیر غلظت ۰۱ درصد عصاره ریزوم حاصل گردید، به طوری که این تیمار، کاهشی ۸۷ درصدی را در درصد جوانه زنی پیچک باعث گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.