مقاله استخراج و شناسایی ترکیبات اسیدچرب موجود در گل های Crataegus melanocarpa M.B.
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استخراج و شناسایی ترکیبات اسیدچرب موجود در گل های Crataegus melanocarpa M.B. دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استخراج و شناسایی ترکیبات اسیدچرب موجود در گل های Crataegus melanocarpa M.B. کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج و شناسایی ترکیبات اسیدچرب موجود در گل های Crataegus melanocarpa M.B.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استخراج و شناسایی ترکیبات اسیدچرب موجود در گل های Crataegus melanocarpa M.B. :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
عصاره هگزانی حاصل ازگلهای گونه گیاهی Crataegus Melanocarpa M.B. که ازمناطق اطراف شهرستان خلخال واقع دراستان اردبیل شمال غرب ایران جمع آوری شده بود به وسیله دستگاه سوکسوله و حلال n- هگزان بدست آمد اسیدچربهای موجود درعصاره هگزانی درآن پس ازترانس استریفیکاسیون به مشتقات متیله تبدیل شده و باتکنیکهای GC GC/MS مورد انالیز قرارگرفت نتایج انالیز وجود اسیدهای چرب اشباع به مقدار ۱۳درصد و ترکیبات فاقد اسید چرب به مقدار ۸۶درصد را نشان داد ترکیبات مهم درعصاره هگزانی عبارتنداز ۱۲۹- اکتادکا انوئیک اسید امگا -۶ و۹و۱۲و۱۵- اکتادکا تری انوئیک اسید امگا -۳ هگزادکانوئیک اسید اکتادکانوئیک اسید و ۳-متیل ۵۳ دی تترابوتیل – ۴ هیدروکسی فنیل پروپانوئیک میب اشد از این رو عصاره هگزانی فعالیت انتی اکسیدانی قابل توجه دارد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.