مقاله بررسی اثرات فلوراید موجود درآب آشامیدنی برسلامتی انسان و روشهای حفظ آن درمقادیر مجاز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات فلوراید موجود درآب آشامیدنی برسلامتی انسان و روشهای حفظ آن درمقادیر مجاز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات فلوراید موجود درآب آشامیدنی برسلامتی انسان و روشهای حفظ آن درمقادیر مجاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات فلوراید موجود درآب آشامیدنی برسلامتی انسان و روشهای حفظ آن درمقادیر مجاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات فلوراید موجود درآب آشامیدنی برسلامتی انسان و روشهای حفظ آن درمقادیر مجاز :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
فلوراید موجود دراب اشامیدنی باتوجه به غلظت آن و میزان کل جذب شده میتواند مفید یا مضر باشد این مطالعه به بررسی اثرات فلوراید موجود دراب اشامیدنی برسلامتی انسان و همچنین ارایه راهکارهایی جهت کنترل میزان فلوراید درمقادیر مجاز می پردازد کمبود میزان فلوراید درآبهای اشامیدنی میتواند موجب پوسیدگی دندان ها گردد مقادیربالاتر ازمیزان مجاز نیز میتواند سبب فلئوروزیس اسکلتی و فلوئوروزیس دندانی گردد ازراهکارهای کنترلی می توان افزودن فلوراید و حذف فلوراید را نام برد برای فلوریداسیون آب معمولا ازفلئوسیلیکات و فلئوسیلسیک اسید استفاده می نمایند روشهای حذف فلوراید را میتوان به دودسته ترسیب و جذب تقسیم کرد روشهای رسوبی شامل افزایش مواد شیمیایی و ایجاد ترکیبات کم محلول ازفلوراید نظیر فلوراید کلسیم و یا رسوب گیری همزمان با سایر ترکیبات می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.