مقاله بررسی تأثیر مقدار و شیوه تقسیط نیتروژن بر سرعت و طول دوره پر شدن دانه گندم


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر مقدار و شیوه تقسیط نیتروژن بر سرعت و طول دوره پر شدن دانه گندم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر مقدار و شیوه تقسیط نیتروژن بر سرعت و طول دوره پر شدن دانه گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر مقدار و شیوه تقسیط نیتروژن بر سرعت و طول دوره پر شدن دانه گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر مقدار و شیوه تقسیط نیتروژن بر سرعت و طول دوره پر شدن دانه گندم :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور ارزیابی تاثیر مقادیر نیتروژن و زمان کاربرد آن بر سرعت و طول دوره پر شدن دانه گندم، آزمایش به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در سال زراعی ۱۹۳۱ اجرا گردید. فاکتورهای مورد بررسی شامل مقادیر نیتروژن در چهار سطح صفر ۶۰ ۱۲۰ ۱۸۱ کیلومتر در هکتار و زمان های مصرف نیتروژن در سه سطح ۱/۳کاشت، ۱/۳ساقه روی و ۱/۳گلدهی ۱/۴کاشت، ۱/۲ساقه روی و ۱/۴گلدهی ، ۱/۲کاشت، ۱/۴ساقه روی و ۱/۴گلدهی بودند. در این بررسی از یک مدل خطی در تکه ای پارامترهای مربوط به پر شدن دانه ارزیابی گردید. حداکثر وزن دانه، سرعت و طول دوره موثر پر شدن دانه از بالاترین سطح از مصرف نیتروژن در تقسیط آن به صورتT1 بدست آمد. بنابراین می توان پیشنهاد نمود که به منظور افزایش سرعت و طول دوره پر شدن دانه مصرف ۱۸۱ کیلوگرم نیتروژن در هکتار در تقسیط به صورتT1 در شرایط آزمایش می تواند موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.