مقاله بررسی میزان هیستامین درکنسروهای ماهی تن


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان هیستامین درکنسروهای ماهی تن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان هیستامین درکنسروهای ماهی تن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان هیستامین درکنسروهای ماهی تن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان هیستامین درکنسروهای ماهی تن :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
کنسرو تن ماهی یکی از غذاهای مناسب ومطلوبی است که با توجه به تاکید روزافزون متخصصین تغذیه در خصوص مصرف ماهی در حال حاضر بخشی از سبد غذایی خانوارها را تشکیل می دهد بنابراین سلامت وکیفیت این محصول ازاهمیت ویژه ای برخورداراست. هیستامین بعنوان یکی از ترکیبات شیمیایی اگر بیش ازحدمجاز ۱۰۰ppm در تن ماهی وجود داشته باشد می تواند سبب بروز مسمومیت گردیده وخطرات مستقیمی را برای مصرف کنندهایجاد نماید . هیستامین یکی از آمین های بیوژن است که در اثر دکربوکسلاسیون اسید آمینه هیستیدین توسط گونه هایی از باکتریهای آنتروباکتریاسه پروتئوس، کلستریدیوم ولاکتوباسیلوس تولید می شود. ازعلائم رایج مسمومیت با هیستامین جوش زدن ،سرخ شدن ،عرق کردن ،تهوع ،استفراغ ،اسهال ودردهای شکمی می باشد.دراین مطالعه ۳۰ نمونه کنسرو ماهی تن با نام های تجاری متفاوت از سطح عرضه نمونه برداری وآنالیزگردید. آزمون به روش تست سریع اندازه گیری هیستامین با استفاده از کیت Enzyme immunoassay for the quantitative analysis of histamine ، ساخت شرکت r-biopharm Art.No.:R1601 توسط دستگاه ELISA انجام گرفت. یافته ها نشان می دهد که میزان آلودگی هیستامین در ۵ درصد ازنمونه ها بیشتر از حد مجاز می باشد .بات وجه به اینکه رعایتت بهداشتت ودمتا در کلیته مراحتل صتید ،نگهتداری وتولیتد در میتزان هیستامین تن ماهی موثر میباشدو مراحل حرارتی حین تولید درکاهش سم هیستامین تاثیری ندارد، بنابراین بهترین روش پیشگیری، جلوگیری از تشکیل هیستامین از مرحله صید تا بسته بندی میباشد. لذا به نظر میرسد بررسی کنسروهای تن ماهی از نظر میزان هیستامین باید دراولویت برنامه ریزی های کشوری قرار گیرد تامنجربه ارتقاء کیفیت محصول وتامین سلامت مصرف کننتدگان گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.