مقاله ارزیابی شاخص های بیماریزایی در انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر لیقوان (شیر گوسفندی دلمه پنیر تازه پنیر رسیده)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی شاخص های بیماریزایی در انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر لیقوان (شیر گوسفندی دلمه پنیر تازه پنیر رسیده) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی شاخص های بیماریزایی در انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر لیقوان (شیر گوسفندی دلمه پنیر تازه پنیر رسیده)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی شاخص های بیماریزایی در انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر لیقوان (شیر گوسفندی دلمه پنیر تازه پنیر رسیده)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی شاخص های بیماریزایی در انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر لیقوان (شیر گوسفندی دلمه پنیر تازه پنیر رسیده) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این تحقیق باکتری های انتروکوکوس ایزوله شده از شیر گوسفند، دلمه، پنیر تازه و پنیر رسیده لیقوان مورد بررسی قرار گرفتند. از میان ۱۰۱۱ باکتری ایزوله شده، باکتری های مشکوک به انتروکوکوس به لحاظ ویژگی های فنوتیپی، از نظر خواص بیوشیمیایی ) رشد در ۲ ، ۴ ، ۶/۵ درصد نمک کلرید سدیم و درجات مختلف دما و pH مورد آزمون قرار گرفتند. نتایج نشان داد، حدود ۱۶۱ باکتری بیشترین مشابهت را از تمام جوانب به انتروکوکوس داشتند. بر این اساس ابتدا ۰۱ باکتری به عنوان نماینده برای تشخیص دقیق تر با استفاده از روش های مولکولی)پرایمر های Universal مورد بررسی و سپس انتروکوکوس های شناسایی شده با استفاده از پرایمرهای اختصاصی گونه های فاسیوم و فکالیس مورد تایید واقع شدند. انتروکوکوس های شناسایی شده سپس از لحاظ مقاومت به ده نوع آنتی بیوتیک متداول ampicillin, penicillin vancomycin, gentamycin, erythromycin tetracycline, streptomycin, kanamycin, ciprofloxacin, chloramphenicol, مورد آزمون قرار گرفتند و باکتری های حساس و مقاوم مشخص گردیدند. همچنین دارا بودن شاخص های بیماریزایی متعدد از جمله خواص ژلاتینازی و همولیتیکی با استفاده از روشهای مبتنی بر کشت و فاکتورهای asa1, van A, van B, ace, cpd, esp و gelE با استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که انتروکوکوس های مورد بررسی نسبت به آنتیبیوتیکهای کلینیکی مربوطه حساس بوده اما دارای تعدادی از شاخصهای بیماریزایی هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.