مقاله اثر فرآوری بیولوژیک بر تجزیه پذیری ماده آلی کاه سویا و کانولا


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر فرآوری بیولوژیک بر تجزیه پذیری ماده آلی کاه سویا و کانولا دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر فرآوری بیولوژیک بر تجزیه پذیری ماده آلی کاه سویا و کانولا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر فرآوری بیولوژیک بر تجزیه پذیری ماده آلی کاه سویا و کانولا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر فرآوری بیولوژیک بر تجزیه پذیری ماده آلی کاه سویا و کانولا :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
این پژوهش به منظور بررسی برخی ترکیبات شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری ماده آلی کاه سویا و کانولا فرآوری شده با قارچ صدفی پلوروتوس فلوریدا انجام گرفت. نتایج این تحقیق بیانگر کاهش معنیدار ماده خشک و الیاف نامحلول در شوینده اسیدی ADF در نمونههای عملآوری شده نسبت به نمونههای خام بود ۰/۰۵> P . مقدار ماده آلی در اثر کشت قارچ در کاه کانولا بهطور معنیداری ۰/۰۵> P کاهش یافت. پروتئین خام در نمونههای عملآوری شده در مقایسه با نمونههای عملآوری نشده افزایش یافت ۰/۰۵> P کشت قارچ موجب افزایش تجزیهپذیری نمونهها شد ۰/۰۵> P بخش c در کاه کانولای فرآوری شده نسبت به نمونه خام افزایش یافت ۰/۰۵> P کشت قارچ تجزیهپذیری موثر نمونهها را بهطور قابل توجهی افزایش داد ۰/۰۵> P بخش قابل بخش قابل a) بخش قابل تجزیه نامحلول در آب b) و کل تجزیهپذیری ماده آلی (a+b) در کاه سویا عملآوری شده وکاه کانولا فرآوری شده اختلاف معنیداری با هم نداشتند. تجزیهپذیری موثر کاه کانولای فرآیند شده بهطور معنیداری بیشتر از کاه سویا عملآوری شده بود ۰/۰۵> P نتایج این تحقیق نشان دهنده افزایش ارزش غذایی نمونههای عملآوری شده نسبت به نمونههای خام میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.