مقاله در مورد خلاصه گزارش مطالعات توجیه فنی ، اقتصادی ، اجتماعی و زیست محیطی طرح جمع آوری ، تصفیه ودفع فاضلاب شهر مینودشت


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله در مورد خلاصه گزارش مطالعات توجیه فنی ، اقتصادی ، اجتماعی و زیست محیطی طرح جمع آوری ، تصفیه ودفع فاضلاب شهر مینودشت دارای ۳۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد خلاصه گزارش مطالعات توجیه فنی ، اقتصادی ، اجتماعی و زیست محیطی طرح جمع آوری ، تصفیه ودفع فاضلاب شهر مینودشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد خلاصه گزارش مطالعات توجیه فنی ، اقتصادی ، اجتماعی و زیست محیطی طرح جمع آوری ، تصفیه ودفع فاضلاب شهر مینودشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد خلاصه گزارش مطالعات توجیه فنی ، اقتصادی ، اجتماعی و زیست محیطی طرح جمع آوری ، تصفیه ودفع فاضلاب شهر مینودشت :

خلاصه گزارش مطالعات توجیه فنی ، اقتصادی ، اجتماعی و زیست محیطی طرح جمع آوری ، تصفیه ودفع فاضلاب شهر مینودشت

۱ – مقدمه
قرارداد انجام مطاعات توجیه فنی ، اقتصای ، اجتماعی و زیست محیطی طرح جمع آوری ، تصفیه و دفع فاضلاب شهر مینودشت تحت شماره ۱۰۰/۱۳۲۳۴ مورخ ۳۰/۹/۸۱ طی نامه شماره ۱۰۰/۱۳۳۱۳ مورخ ۲/۱۰/۸۱ شرکت آب و فاضلاب استان گلستان به مهندسین مشاور ایراناب ابلاغ گردید که در حقیقت تاریخ قانونی شروع مطالعات تلقی می شود . هدف از انجام مطالعات توجیه

فنی ، اقتصادی ، اجتماعی و زیست محیطی طرحهای فاضلاب شهری در راستای اهداف بندهای ” الف” و” ب” ماده ۶۱ قانون برنامه سوم توسعه فرهنگی ، اقتصادی ، اجتماعی و صنعتی دولت جمهوری اسلامی ایران و دامنه آن برای شهرهای کمتر از یک میلیون نفر جمعیت می باشد .

۱ ـ ۱ـ زمانبنــدی طـرح
در این گزارش مسائل مربوط به توجیه فنی ، اقتصادی ، اجتماعی و زیست محیطی شبکه جمع آوری و تصفیه و دفع فاضلاب شهر مینودشت تا سال ۱۴۱۰ مورد مطالعه قرار گرفته است . زمانبندی طرح در دو بخش شامل مرحله اول و مرحله نهایی که به ترتیب گسترش شهر تا سال ۱۳۹۵ و ۱۴۱۰ را در بر می گیرند ، مورد مطالعه قرار گرفته است .

۲- کلیـــات
شهر مینودشت در حال حاضر فاقد شبکه جمع آوری فاضلاب است . آب آشامیدنی شهر مینودشت در حال حاضر توسط شش حلقه چاه عمیق تامین می گردد و دارای دو مخزن ذخیره آب می باشد که وظیفه ذخیره آب و تنظیم فشار در شبکه و رفع احتیاجات ساعات پیک را بعهده دارند .
پساب حاصل از آب مصرف شده به دو طریق دفع می گردد . طریق اول استفاده از چاههای جذبی کم عمق است که بمنظور دفع پساب توالتها استفاده می شود و طریق دوم استفاده از شبک جمع آوری آبهای سطحی می باشد که وظیفه دفع فاضلاب اکثریت واحدهای شهر بغیر از توالتها را بعهده دارد و فاضلابهای جمع آوری شده در کانالهای جمع آوری آبهای سطحی در داخل شهر جریان پیدا می کنند و قسمتی از آن به رودخانه چهل چای و بقیه آن به مناطق شمالی شهر انتقال یافته و نهایتاً به زمینهای کشاورزی منتقل می گردد .

به طور کلی نقایص زیر در سیستم دفع فاضلاب مشاهده می شود :
ـ ریخته شدن فاضلاب خام به رودخانه ها باعث آلودگی آب و مسمومیت آبزیان می گردد .
ـ جذب فاضلاب از طریق خاک باعث آلودگی آبهای زیرزمینی می گردد .
ـ در مواقع بارندگی شدید و طولانی آب در کانالها بالا آمده و غالباً در کوچه ها سرریز می گردد .
با ذکر موارد فوق می توان به این نتیجه رسید که ایجاد یک شبکه انتقال و تصفیه فاضلاب در شهر واجب و ضروری است .

۳- مبانی مطالعات طرح
مطالعات توجیه فنی ، اقتصادی ، اجتماعی و زیست محیطی طرح جمع آوری ، تصفیه و دفع فاضلاب شهر مینودشت بر اساس مبانی و ضوابط زیر انجام شده است .

۳-۱- طرح هادی و محدوده گسترش شهر
محدوده طرح خدماتی شهر شامل طرح هادی شهر مینودشت و اراضی قابل توسعه دیگر شهر با وسعتی بالغ بر ۵۱۰ هکتار تا سال مقصد طرح (۱۴۱۰) می باشد .

نظر به اینکه طرح هادی شهر در سال ۱۳۷۰ توسط مهندسین مشاور شهرسازی طرح و معماری و برای سال مقصد ۱۳۸۰ مورد مطالعه قرار گرفته بود لذا نحوه توسعه فیزیکی شهر و همچنین تعداد جمعیت و تراکم آن در مناطق مختلف شهر برای سالهای آینده با استناد به طرح هادی فوق و جهات قابل توسعه آبی اشاره شده در گزارش مزبور و پس از تحقیقات و بررسی های محلی و مذاکره با مسئولین شهر تعیین و مبنای مطالعات قرار گرفت .

۳-۲- دوره مطالعات طرح
سال مقصد طرح با توجه به عمر مفید تاسیسات سیستم جمع آوری ، تصفیه و دفع فاضلاب و با در نظرگرفتن زمان مورد نیاز جهت انجام مطالعات تکمیلی و اجرای مرحله اول طرح و شروع بهره برداری از سیستم سال ۱۴۱۰ تعیین گردیده است .

۳-۳- مرحله بندی دوره مطالعات
بمنظور انجام برنامه ریزی برای اجرای بخشهای مختلف طرح پیشنهادی دوره مطالعات طرح و کلیه محاسبات مربوط به تعداد جمعیت ، متوسط سرانه مصرف آب و فاضلاب در دوه های ۵ ساله از سال ۱۳۷۵ تا ۱۴۱۰ تقسیم شده اند که ارقام ارائه شده برای سالهای ۱۳۷۵ و ۱۳۸۰ بمنزله آمار موجود و مبنا و ملاک برآورد سالهای آتی می باشند .

۳-۴- داده های مبانی مطالعات طرح
بر اساس بررسی های انجام شده در مورد نحوه گسترش شهر و تعداد جمعیت آن ، مبانی انتخاب شده برای مطالعات مراحل مختلف طرح سیستم جمع آوری ، تصفیه و دفع فاضلاب شهر مینودشت بطور خلاصه بشرح جدول زیر می باشد :

۴- مشخصات کلی طرح پیشنهادی
۴-۱- تحلیل فنی طرح
به طور کلی برای طراحی هر پروژه ای از جمله تاسیسات تصفیه و شبکه های جمع آوری فاضلاب ، نیاز به یک سری مدارک ، اطلاعات و آمار پایه است که هر چه دقت و تداوم آنها بیشتر باشد ، امکان پیش بینی های دقیقتر و نزدیک به واقعیت افزایش خواهد یافت .
از جمله مبانی اصلی و مورد نیاز برای مطالعات طرحهای مختلف تاسیسات شهری ، اطلاع و دسترسی به نقشه های بهنگام شهر و تاسیسات موجود ، طرحهای هادی ، جامع تفصیلی با پیش بینی های دراز مدت از نظر تعداد جمعیت ، توسعه های ساختمان شهر ، تراکم ها و غیره می باشد .
بر این اساس در بدو شروع مطالعات طرح حاضر ، این مهندسین مشاور فعالیت گسترده ای را جهت جمع آوری این گونه اطلاعات آغاز نمود و ضمن اولین تماسها و با همکاری مسئولین شرکت آب و فاضلاب استان گلستان موفق به دریافت آخرین اطلاعات موجود در مورد شهر مینودشت گردید .
مخارج پیش بینی شده جهت اجرای طرح به تدریج و متناسب با نیازها و اعتبارات موجود به مصرف خواهد رسید ، خصوصاً شبکه جمع آوری فاضلاب که نیازی به تامین تمام اعتبار پیش بینی شده نداشته و همه ساله متناسب با احتیاجات و امکانات فنی و اجرایی شهر مینودشت اجرا خواهد گردید .

۴-۲- مرحله بندی طـــــرح
مطالعات حاضر براساس توسعه شهر مینودشت در ۳۰ سال آینده قرار گرفته است . بعبارت دیگر سعی شده است که دارا بودن توجیهات فنی ، اقتصادی ، اجتماعی و زیست محیطی ایجاد شبکه فاضلاب تا سال ۱۴۱۰ مورد بررسی قرار گیرد و با توجه به واقعیتهای ملموس و قابل پیش بینی ، مبنای طرح با در نظر گرفتن کلیه جوانب مشخص شود .

در مورد شبکه های جمع آوری فاضلاب ذکر این نکته ضروری است که توسعه های متوالی آنها امکان پذیر نبوده و معمولاً قطر فاضلابروها با توجه به نیازهای دراز مدت تعیین می گردد .
عکس این مطلب در مورد تصفیه خانه های فاضلاب وجود دارد . یعنی تقسیم احداث بخش عمده ای از تاسیسات تصفیه فاضلاب به مراحل مختلف با مشکلات کمتری روبرو میباشد .
بدیهی است که اجرای طرح فاضلاب ، یعنی اجرای کلیه قسمتهای فرعی و اصلی شبکه جمع آوری فاضلاب ، خطوط انتقال اصلی فاضلاب و تصفیه خانه نمی توانند همزمان شروع و به پایان

برسند . قسمتهای اصلی تر سیستم فاضلاب مانند تصفیه خانه ، خطوط اصلی انتقال و خطوط جمع آوری اصلی فاضلاب که برای کل سیستم فاضلاب لازم هستند ، بهمراه بخشهایی از شبکه فرعی فاضلاب که در اولویت قرار دارند ، ابتدا اجرا و بهره برداری از آنها آغاز خواهد شد و سپس با توجه به اولویتها و نیازها و بر اساس توسعه و رشد شهر قمستهای دیگر شهر نیز مجهز به شبکه جمع آوری فاضلاب خواهند شد . علاوه بر روند فوق ، اجرای یکپارچه و همزمان کلیه شبکه های فرعی و اصلی به دلایلی از قبیل تامین بودجه ، مختل نمودن شهر به لحاظ ترافیکی عملی نخواهد بود .
بنابراین احداث شبکه فاضلاب می بایستی با توجه به نیازها ، اولویتها و رشد شهر برنامه ریزی و گام به گام انجام گردد .
با توجه به مطالب گفته شده ، مطالعات حاضر طبق مبانی اساسی زیر تهیه گردیده است :
ـ شبکه جمع آوری فاضلاب بر اساس احتیاجات شهر مینودشت تا سال ۱۴۱۰
ـ تاسیسات تصفیه و دفع فاضلاب بر اساس احتیاجات شهر مینودشت در دو مرحله ۱۳۹۵ و توسعه بعدی تا سال ۱۴۱۰ .

ـ برنامه اجرایی و پیش بینی تامین اعتبارات برای بخشهای مختلف سیستم جمع آوری و انتقال و تصفیه فاضلاب شهر مینودشت در جدول صفحه بعد نشان داده شده است .

هزینه اجرای طرح با استفاده از فهارس بهای پایه و با توجه به آخرین ظرایب اعلام شده از طرف سازمان برنامه و بودجه محاسبه گردیده است . خلاصه برآورد اجرای طرح به شرح زیر می باشد :
الف ـ هزینه سرانه احداث تصفیه خانه و شبکه و واگذاری انشعابات حدود ۷۵۰۰۰۰ ریال برای هر نفر میباشد .
ب ـ هزینه احداث تصفیه خانه به شرح زیر می باشد :
– در مدول اول هزینه تجهیزات ۴۰۰۰۰۰۰۰۰۰ و بخش ساختمانی ۵۸۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال می باشد .
– در مدول دوم هزینه تجهیزات ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال و بخش ساختمانی ۷۵۰۰۰۰۰۰۰ ریال میباشد .
– هزینه خرید زمین مورد نیاز جهت احداث تصفیه خانه ۲۵۰۰۰۰۰۰۰ ریال می باشد .

ج ـ هزینه احداث خطوط انتقال به شرح زیر می باشد :
– هزینه خرید لوله و تجهیزات مبلغ ۲۳۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال می باشد .
– هزینه اجرای خط انتقال مبلغ ۹۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال می باشد .

دـ هزینه احداث شبکه و واگذاری انشعابات به شرح زیر میباشد :
ـ هزینه خرید لوله و تجهیزات مبلغ ۱۴۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال می باشد .
ـ هزینه اجرای شبکه و نصب انشعابات مبلغ ۸۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال می باشد .
جمع کل مبلغ ۳۷۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.